Vedete excentrice - află cum își cresc copiii starurile de la Hollywood!

Publicat pe 07.11.2013 la 10:43 Actualizat pe 07.11.2013 la 13:06

În ultima vreme suntem bombardați de tot felul de sfaturi în legătură cu ce înseamnă să fii un părinte perfect. Exemplele nu ne lipsesc, iar cele oferite de unele vedete hollywoodiene sunt cel puțin interesante.

Alicia Silverstone

Celebră prin roluri ca cel din filmul "Clueless" sau prin apariția în videoclipul "Crazy" semnat Aerosmith, Alicia Silverstone este acum o mamă fericită, dispusă să împărtășească și fanilor câte ceva despre noul său rol. Recent, cel mai urmărit film în care apare vedeta este cel în care ea își hrănește fiul pe nume Ursul Blu (Bear Blu) cu mâncare pe care o mestecă și pe care i-o dă cu gura, cam în același mod în care îsi hrănesc păsările puii.

Christina Applegate

Frumoasa blondă a făcut furori prin anii ‘90 cu rolul din seialul "Familia Bundy". Acum, vedeta în vârstă de 41 de ani are un copil în vârstă de 3 ani. Dacă în tinerețe atrăgea privirile cu un trup de vis și un chip angelic, acum a ridicat câteva semne de întrebare când a declarat cum curăță nasul copilului ei: cu un instrument ce funcționează ca un pai lung și subțire, care este introdus în nasul bebelușului și prin care mama îi suge mucozitățile nazale.

January Jones

Devină celebră cu rolul din serialul de succes Mad Man, actrița January Jones a născut în 2011 un băiețel. Deși a refuzat să dezvăluie publicului identitatea tatălui copilului ei, ea a fost foarte deschisă în a face altfel de declarații. Se pare că frumoasa actriță a vrut ca placenta eliminată la naștere să fie deshidratată și transformată în vitamine pe care le-a luat pentru a se reface în perioada de lăuzie.

Madonna

Madonna este celebră pentru stilul ei de viață excentric, ce include un regim alimentar și sportiv foarte strict. Acest lucru se reflectă asupra modului în care vedeta își crește copiii. Aceștia au o dietă macrobiotică bazată pe alimente organice și beau doar apă sfințită Kabbalah.

Pamela Anderson

Frumoasa vedetă Playboy a făcut mereu alegeri care de care mai nonconformiste, astfel încât nu este chiar o surpriză faptul că a ales să își crească și copiii în același mod. Ea îi încurajează pe băieții ei în vârstă de 17 și 16 ani să facă sex protejat și să consume alcool și droguri cu moderație.

Gwineth Palthrow

Gwineth Paltrow este pe cât de iubită de unii, pe atât de judecată de alții. Site-ul ei goop.com oferă sfaturi și informații legate de modă sau o alimentație sănătoasă și nu de puține ori recomandările ei au fost considerate excentrice. Modul în care actrița își crește cei 2 copii nu este o excepție. Ea nu îi lasă să urmărească decât desene animate sau filme în franceză sau spaniolă și nu în engleză, limba lor nativă.

Foto: lifestyle.yahoo.com

În articolul

Vedete excentrice - află cum își cresc copiii starurile de la Hollywood!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x