Doar pentru femeile single: vezi care sunt cei mai hot burlaci de la Hollywood

Publicat pe 06.07.2016 la 13:26 Actualizat pe 06.07.2016 la 16:01

Cu toate că arată absolut superb,aceste vedete sunt încă singure.

Aceşti bărbaţi intră în topul celor mai hot burlaci de la Hollywood


Taylor Lautner. Adolescentul din seria scriitoarei Stephenie Meyer, Twilight, s-a transformat într-un bărbat cu un corp de invidiat. Acesta a avut relaţii încă de la vârsta de 14 ani cu vedete printre care se numără şi Selena Gomez, Lily Collins şi Tazlor Swift, însă acum este burlac.

Nick Jonas. De la băieţelul simpatic din trupa Jonas Brothers, a ajuns să fie unul dintre cei mai atractivi bărbaţi de la Hollywood. Acesta doreşte să lase în urmă imaginea pe care şi-a creat-o cu trupa din adolescenţă. În timpul unui interviu acordat lui Ellen DeGeneres, a declarat că este încă singur. După relaţiile cu Miley Cirus şi Selena Gomez a avut o relaţie de doi ani cu Olivia Culpo, însă de atunci s-au auzit doar zvonuri.

John Meyer. Deşi pare incredibil, ultima oară când acesta a confirmat că are o relaţie, a fost în anul 2014. El şi Katy Perry au format un cuplu timp de doi ani şi au apărut împreună în videoclipul melodiei „Who do you love”. A mai fost implicat în relaţii cu vedete printre care şi Jennifer Aniston şi Taylor Swift.

Henry Cavill. Cunoscut în rolul lui Superman, a fost implicat în doar şase relaţii de-a lungul timpului, cu vedete precum Katie Hurst, Ellen Whitaker sau actriţa din The Big Bang Theory, Kaley Cuoco.

Patrick Dempsey. În ciuda vârstei sale, 50 de ani, actorul a fost căsătorit de două ori, o dată timp de şapte ani, cu Rocky Parker şi o data cu Jillian Fink, timp de 15 ani, cu care are şi trei copii. Cu toate acestea, actorul a declarant că se va concentra de acum pe familie.

Prinţul Harry Windsor. În timp ce fratele său este căsătorit şi are şi doi copii, prinţul Harry nu pare să se îndrepte în această direcţie. În urmă cu un an s-a zvonit că ar avea o relaţie cu Prinţesa Maria-Olympia din Grecia, însă nimic nu a fost confimat. Cea mai lungă relaţie a sa a fost cu Chelsy Davy, opt ani.

În articolul

Doar pentru femeile single: vezi care sunt cei mai hot burlaci de la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x