VIDEO! Invitatie la Botez: Ozana Barabancea, despre viata, casnicie si copii

Publicat pe 02.09.2010 la 12:52 Actualizat pe 02.09.2010 la 19:00

Invitatie la Botez: Ozana Barabancea si-a iertat sotul de mai multe ori

Adeseori asemuita cu Anca Parghel, Ozana Barabancea este una dintre vocile speciale ale Romaniei. O artista care abordeaza genuri si ipostaze diverse, cu o mare usurinta. Toate au insa, un punct comun: muzica. Cantareata de opera, recunoscuta in lume pentru show-urile de jazz, a facut parte din distributia muzicalului Chicago si poate fi vazuta la Opera Romana in fiecare saptamana. A jucat in diverse seriale si este profesoara de canto.

Insa, artista nu a avut o viata usoara. La 14 a ramas fara mama si, dupa alti cativa ani, si fara tata. In momentul in care a avut cei doi copii, viata sa a fost mantuita si in sfarsit, plina de simtamant. Ozana a intampinat greutati si in casnicie: s-a descurcat singura cu doi copii, si-a iertat sotul de mai multe ori si tot de atatea ori a fost parasita pentru alte femei.

Avea 30 de ani cand a ramas pentru prima data insarcinata. Sotul sau, pe care inca il numeste “cel mai frumos barbat din lume”, a fost alaturi de Ozana la prima nastere, asa cum un tata trebuie sa faca. La dorinta sotului, cantareata a nascut in Marea Britanie, pe 12.12, ziua de nastere a celebrului cantaret, Frank Sinatra.

Avand probleme in casnicie, Ozana a vrut sa avorteze cel de-al doilea copil , insa a avut timp sa cugete, pe scaunul de asteptare din spital, la ceea ce urma sa faca. Acest moment i-a schimbat toata viata. A nascut o fetita frumoasa, insa fara ca sotul sa fie alaturi de ea. De aceea, in prezent, baiatul poarta numele tatalui, pe cand fetita, “cel mai alintat copil din lume”, poarta numele mamei.


Cand si-a botezat copiii, fetita avea 4 si baiatul 9, fiind, mai degraba un botez simbolic, simplu, fata prea mult fast, dar cu multa voie buna. Desi copiii erau botezati in biserica anglicana, cantareata nu a renuntat la obiceiurile ortodoxe, precum turta sau taierea motului.

Cu lacrimi in ochi, aceasta a povestit toata viata sa trista si modul in care dragii sai copii i-au schimbat cursul acesteia.

“Nu pot sa fiu pe placul tuturor. Nu vreau sa fiu pe placul tuturor. Nu vreau decat sa imi invat copiii sa faca lucruri bune”, a afirmat artista.

Ozana a invatat, pe parcursul vietii sale tumultoase sa aprecieze lucrurile marunte, dar pline de simtamant.

Urmariti si alte editii ale emisunii "Invitatie la Botez", in fiecare sambata la ora 15 si duminica, la 22.

În articolul

VIDEO! Invitatie la Botez: Ozana Barabancea, despre viata, casnicie si copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x