5 semne că metoda ta de contracepție nu este potrivită!

Publicat pe 12.12.2015 la 18:45 Actualizat pe 12.12.2015 la 19:22

Este important să acordăm atenție vieții sexuale și mai cu seamă sănătății acesteia. Atunci când vine vorba de evitarea unei sarcini nedorite trebuie să avem în vedere metoda potrivită fiecăreia dintre noi și a fiecărui cuplu în parte

hepta

Este important să acordăm atenție vieții sexuale și mai cu seamă sănătății acesteia. Atunci când vine vorba de evitarea unei sarcini nedorite trebuie să avem în vedere metoda potrivită fiecăreia dintre noi și a fiecărui cuplu în parte.

Există posibilitatea să nu folosești metoda sau produsele corecte împotriva sarcinilor sau bolilor cu transmitere sexuală dacă:

- sângerezi - în afara perioadelor menstruale, mai ales atunci când abia ai început să folosești pastilele contraceptive, iar acestea nu sunt potrivite sau interferează cu altceva. Astfel, cantitatea de hormoni care ar trebui să ajungă la tine nu este cea utilă organismului.

- ești plinuță - studiile arată un dezechilibru hormonal legat de kilogramele în plus, așadar consultă un medic pentru o serie de analize.

- ai încurcat programul - dacă este finalul lunii și tu mai ai încă pastile este clar că ai mai uitat să le iei, deci orice activitate sexuală este pe propria răspundere.

- este prima oară - atunci când ești la început este posibil să nu fi făcut alegerea potrivită pentru o contracepție eficientă. Este indicat să te sfătuiești cu un medic pentru a te asigura că nu ai parte de surprize neplăcute.

- ai rămas însărcinată - este mai mult decât evident că nu ai folosit metoda potrivită sau nu ai respectat-o cu strictețe, de vreme ce a apărut sarcina.

În articolul

5 semne că metoda ta de contracepție nu este potrivită!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x