Acum 7 ani, a răcit ușor! Astăzi, nu mai poate mânca NIMIC!

Publicat pe 11.03.2015 la 13:20 Actualizat pe 11.03.2015 la 13:48

Nicola Nichols trăiește o dramă inimaginabilă de 7 ani. Nici ea nu știe cum de s-a ajuns aici. Totul a început cu o răceală ușoară dar astăzi, nu poate mânca nimic fără să aibă dureri groaznice!

Hepta

Nicola Nichols trăiește o dramă inimaginabilă de 7 ani. Nici ea nu știe cum de s-a ajuns aici. Totul a început cu o răceală ușoară dar astăzi, nu poate mânca nimic fără să aibă dureri groaznice!

Ceea ce părea cel mult o gripă la momentul respectiv a devenit o afecțiune care se manifesta prin accese de vomă, chiar și de 50 de ori pe zi! Odată ajunsă la spital, medicii i-au pus diagnosticul de gastropareză, paralizia mușchilor stomacului. Mâncarea nu este asimilată așa cum trebuie și digerată în consecință. Singura variantă de supraviețuire? Hrănirea artificială.

Așa s-a chinuit Nicola și la nunta ei - a fost singura persoană care nu s-a bucurat de tortul făcut sau de șampanie: „A fost o zi magică dar așa de grea”. Boala a țintuit-o pe Nicola în scaunul cu rotile și a obligat-o să mănânce via tub. În plus, părul a început să-i cadă așa că soțul ei a pus capăt suferinței: „După ce m-a ras în cap, s-a ras și el ca să mă sprijine. A râs și mi-a spus că nu voia să mă trezesc a doua zi și să fiu cingura chelioasă din familie”.

În ciuda bolii, Nicola a născut doi copii sănătoși. „Le spun bebelușii mei miraculoși - William a fost hrănit cu vechiul meu tub și Felicity cu TPN (Total Parenteral Nutrition)”.


În articolul

Acum 7 ani, a răcit ușor! Astăzi, nu mai poate mânca NIMIC!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x