Află ce beneficii are aloe vera

Publicat pe 08.07.2015 la 11:44 Actualizat pe 08.07.2015 la 11:49

Planta de aloe vera este considerată a fi o plantă miraculoasă datorită beneficiilor sale numeroase. Frunzele de aloe vera sunt pline de un gel ce conține vitaminele A, B1, B2, B3, B6, B12, C și E dar și acid folic.

Planta de aloe vera este considerată a fi o plantă miraculoasă datorită beneficiilor sale numeroase. Frunzele de aloe vera sunt pline de un gel ce conține vitaminele A, B1, B2, B3, B6, B12, C și E dar și acid folic. Mineralele găsite în sucul de aloe vera sunt: cupru, fier, sodiu, calciu, zinc, potasiu, crom, magneziu și mangan. Toți acești nutrienți aduc minunate beneficii asupra sănătății.

Experții în sănătate, privesc aloe vera ca și cum ar fi planta cea mai impresionantă și multi-folositoare din lume. Aceasta este folosită atât pentru uzul intern cât și extern. Oamenii din toata lumea folosesc aloe vera pentru tratarea numeroaselor afectiuni, de la mici arsuri pana la cancer.

Tratarea acneei

Gelul din aloe vera este folosit pentru numeroase afecțiuni ale tenului, incluzând acneea. Se folosește dimineața și seara, cremă sau mască cu aloe vera, fără a adauga nimic altceva în compoziție.

Impulsioneaza sistemul imunitar

Aloe vera este plină de antioxidanți, ce ameliorează și lupta cu diferite forme ale cancerului și nu numai. De asemeni, întărește sistemul imunitar și-l face puternic pentru câștigarea luptei cu bacteriile, bolile și afecțiunile. Antioxidanții ajută la oxigenarea sângelui și la menținerea sau îmbunătățirea calității acestuia.

Prevenirea cancerului

Numeroase studii au confirmat faptul că, o cantitate mică de aloe vera, pe zi, crește numărul și cantitatea de substanțe ce susțin nitriții de oxid, principali în afecțiunile tumorale.

Reducerea inflamatiilor si rosetei

Datorită proprietăților sale anti-inflamatoare, existente, aloe vera este folosită și consumată de persoanele suferinde de artrită dar și de acelea care au intolerante și efecte adverse la cărnuri, lactate, zaharuri sau produse prăjite. Crema de aloe vera se folosește, cu brio, pentru arsurile cauzate de soare, pentru tăieturi sau mici răni, dar și, cum am mai spus, pentru acnee și afecțiuni ale pielii.

În articolul

Află ce beneficii are aloe vera

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x