Ai grijă de privirea ta! 5 obiceiuri care îți distrug ochii!

Publicat pe 19.12.2014 la 08:52 Actualizat pe 19.12.2014 la 11:51

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care ar trebui să avem grijă de ei în mod special. Statul prea mult la calculator sau în camere întunecate îi pot afecta

pinterest

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care ar trebui să avem grijă de ei în mod special. Statul prea mult la calculator sau în camere întunecate îi pot afecta. Iată câteva obiceiuri proaste pe care cu toții le avem și care ne dăunează:

1. Statul prea mult cu ochii în smartphone - dacă vă petreceți ore în șir cu telefonul în mână, încercând să citiți literele mici, vă veți confrunta cu amețeli și dureri de cap. Încercați să faceți o pauză la fiecare 20 de minute.

2. Uitatul la TV noaptea - de fapt orice fel de ecran este dăunător privirii noaptea. Luminile se modifică rapid astfel că ochii trebuie să proceseze aceste schimbări bruște și vă va dăuna nu doar ochilor ci și programului de somn.

3. Dormitul cu lentilele de contact la ochi - acestea pot provoca infecții și probleme grave. Ai grijă ca de fiecare dată când le dai jos să ai mâinile curate.

4. Frecatul la ochi - oricât de greu pare să te abții, acesta poate duce la distrugerea vaselor de sânge de sub pleoapă, iritându-vă ochii. Încercați compresele calde.

5. Utilizarea greșită a machiajului - încercați să evitați acoperirea glandelor oculare cu mascara sau eyliner. Aplicațile puțin mai departe de rădăcina genelor.

În articolul

Ai grijă de privirea ta! 5 obiceiuri care îți distrug ochii!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x