Ai peste 35 de ani? Iata trusa de supravietuire

Publicat pe 06.11.2013 la 14:21 Actualizat pe 06.11.2013 la 16:14

La peste 35 de ani cele mai multe neplaceri sunt legate de: stres, grasimea de pe abdomen, riduri si libido. Ajutorul a sosit! Dr. Oz ne dezvaluie ce trebuie sa contina trusa de supravietuire la peste 35 de ani.

Viata inseamna supravietuire. Ai trecut de perioada copilariei, de anii complicati ai adolescentei, de provocarile inceputului de cariera si de familie.

La peste 35 de ani, stresul cotidian incepe sa isi faca simtita prezenta. Chipul demonstreaza care e nivelul stresului acumulat. Organismul tau refuza sa mai slabeasca. Viata sexuala aproape ca nu mai exista.

Toate acestea trebuie sa inceteze chiar azi, chiar acum!

Stresul

Nivelul stresului creste deoarece la peste 35 de ani femeia are mai multe raspunderi: copii, probleme financiare si nu numai, carora e greu sa le faci fata.

Daca recurgi la Valium pentru a reduce stresul, trebuie sa stii ca exista si o alta cale naturala care functioneaza aproape instantaneu – extractul de balsam de lamaie!

Balsamul de lamaie are un efect imediat. Se pune o picatura intr-un pahar cu apa, oricand esti stresata. Se poate folosi de trei ori pe zi si are un efect imediat.

Abdomenul plat

Odata cu inantarea in varsta ne balonam din ce in ce mai des.

La 35 de ani sistemul digestiv devine mai lenes, mancarea nu e digerata efiient, hormonii o iau razna.

Balonarea se datoreaza modificarilor hormonale. Inaintand in varsta, secretarea hormonilor se modifica. In zona ovarelor, hormonii ies din viteza, apoi incetinesc. Miscarea lor devine haotica, incepem sa retinem apa si sa ne umflam.

Hormonii ies din vasele de sange si ajung in intestine. Aici incetinesc intestinul subtire, iar alimentele se acumuleaza ducand la umflarea burtii.

Pentru un abdomen plat solutia este sucul de ananas. Acesta contine o enzima numita bromelina – o enzima digestiva care reduce gazele si diminueaza balonarea.

Ridurile

Apar atunci cand lumea iti este mai draga si par a nu vrea sa plece de la tine. Productia de colagen scade, se vad modificari ale texturii pielii.

Iata insa o alternativa la botox, o alternativa ce va va scuti de cheltieli.

Prima este un silicon numit siloxina – acopera ridurile si in 15 minute acestea nu se mai vad. Insa efectul dureaza numai cateva ore, deci avem nevoie de inca ceva si anume de peptide. Acestea patrund in piele si duc la formarea de colagen.

Aceste doua ingrediente se regasesc in cremele de la farmacii si de la plafar.

Libidoul

Stiti care este principala problema a femeilor de peste 35 de ani? Scaderea libidoului – lipsa dorintei de a face sex. Se inventeaza tot felul de scuze, insa problema este durerea din timpul partidei.

Organismul suporta fluctuatii hormonale, mai ales dupa varsta de 35 de ani. Si pentru aceasta problema exista o solutie! Este lubrifiantul cu silicon.

Urmareste-l pe Dr. Oz in fiecare zi, de luni pana joi la 22:00, pe Euforia TV!

În articolul

Ai peste 35 de ani? Iata trusa de supravietuire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x