Arde 150-200 de calorii in doar 10 minute!

Publicat pe 15.09.2010 la 13:46 Actualizat pe 15.09.2010 la 14:33

Nu este o reclama stereotip pentru cine stie ce tratament minune de slabit. Este vorba de o noua forma de aerobic, care lucreaza toata musculatura protejand in acelasi timp coloana vertebrala si articulatiile.

Tehnicile moderne, programele de miscare, dietele si sporturile de azi te pot indruma in directia unui stil de viata sanatos, dar, contrar acestui lucru, rezistenta sistemului osos uman este limitata. Kangoo Jumps reprezinta o forma de aerobic de anvergura, prin folosirea ghetelor speciale de kangoo. Datorita arcurilor eliptice si benzilor de intindere cu care sunt dotate, ghetele protejeaza impotriva lovirii.

Oamenii care nu mai pot alerga din cauza problemelor cu genunchii si a celor articulare vor avea din nou aceasta capacitate cu ajutorul ghetelor kangoo. Kangoo contribuie la munca medicilor si terapeutilor in timpul reabilitarii sigure a pacientilor. Rezultatele sunt extrem de rapide si benefice pentru organism: protejeaza coloana vertebrala si articulatiile, ridica fesierii, elimina celulita in minimum o luna de antrenament, dezvolta in acelasi timp partea inferioara si superioara a corpului, lucreaza toata musculatura si ofera o stare generala de bine. Eficienta Kangoo Jumps este probata si de faptul ca in 10 minute se ard intre 150 si 200 de calorii.

Nu exista limita de varsta


Programul cuprinde exercitii plyometrice, intensificand in mod accentuat utilizarea oxigenului (de la 13 la 20%) fata de celelalte sporturi care sunt practicate in incaltaminte sport. „In ianuarie 2008 am adus si in Romania aceste ghete. Fiind ceva nou, nu ma asteptam ca impactul sa fie atat de mare. Cei care au incercat o data au ramas fideli acestui sport. Personal, sustin aceasta forma de miscare deoarece ma ajuta sa ma mentin in forma, imi elimina stresul si ma simt plin de energie si vitalitate pe parcursul intregii zile.

Se bazeaza pe pasi de aerobic, 5 minute incalzire, 30-40 de minute efort si 10 minute stretching. Se ard cu 25% mai multe calorii decat la o ora normala de aerobic. Nu exista riscuri de accidentare, iar echilibrul se dobandeste de la prima ora”, explica Kinga Sebestyen, antrenor de fitness si prezentator international de Kangoo Jumps. Ghetele au o greutate de doua kilograme, iar acest sport poate fi practicat la sala, la orele speciale de Kangoo Jumps, sub indrumarea instructorului, dar si acasa sau in parc. Oricine (de la 6 ani la 90 de ani) poate beneficia de eficienta acestui sport.

Impreuna cu aerobic si celelalte sporturi de dans, kangoo ofera mai mult decat o conditie buna sau o silueta armonioasa. Prin bucuria sariturii imbogateste monotonia vietii cotidiene cu o experienta uriasa care poate deveni o cultura fizica exceptionala.

Citeste si Revista Felicia

Sursa foto: expressnightout.com

În articolul

Arde 150-200 de calorii in doar 10 minute!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x