Ciocolata și vinul roșu te feresc de diabet
Publicat pe 21.01.2014 la 11:27 Actualizat pe 21.01.2014 la 13:36
O serie de antioxidanți, care se regăsesc în fructele de pădure, vinul roșu și ciocolată, ajută la reglarea nivelului de glucoză din sânge
O serie de antioxidanți, care se regăsesc în fructele de pădure, vinul roșu și ciocolată, ajută la reglarea nivelului de glucoză din sânge.
Tot ei, vă pot ajuta să preveniți o serie de boli, printre care și obezitatea.
Studiile au arătat că bolile de inimă, hipertensiunea, cancerul și demența pot fi împiedicate prin consumul de alimente care conțin antioxidanții numiți "flavonoide".
Acest tip de antioxidanți se regăsește în plante, ceaiuri și în două dintre cele mai adorate alimente, vinul roșu și ciocolata. Firește că toate aceste sfaturi ar putea fi eficiente atunci când consumul este unul cu măsură. Excesele nu sunt admise.
Foto: Hepta