Condimente ce te feresc de CANCER
Publicat pe 09.09.2014 la 16:32 Actualizat pe 09.09.2014 la 16:34
Aceste condimente se folosesc încă din antichitate pentru tratarea diferitelor afecțiuni și, în special pentru prevenirea cancerului.
Aceste condimente se folosesc încă din antichitate pentru tratarea diferitelor afecțiuni și, în special pentru prevenirea cancerului.
E vorba de trei condimente: turmenic, ulei de măsline și piper.
Dacă le vei consuma, nu trebuie să te sperii de această boală.
Amestecă ¼ linguri de turmenic cu o linguriță de ulei de măsline și un praf de piper.
Amestecă toate ingredientele. Rezultatul se poate adăuga în salate sau diferite feluri de mâncare. Se poate cosuma și așa.
La mâncare, se adaugă la finalul procesului. Dacă aroma e prea puternică, adaugă apă.
Turmenicul este un praf galben ce are proprietăți anti-inflamatorii puternice.