Cum mâncăm corect fulgii de ovăz - un aliment medicament
Publicat pe 02.06.2014 la 09:30 Actualizat pe 02.06.2014 la 09:53
Fulgii de ovăz reprezintă un aliment esențial în alimentația unei femei. Mai ales dacă vrem să dăm câteva kilograme jos pentru ca la vară să arătăm minunat în costum de baie
Fulgii de ovăz reprezintă un aliment esențial în alimentația unei femei. Mai ales dacă vrem să dăm câteva kilograme jos pentru ca la vară să arătăm minunat în costum de baie.
Astfel, fulgii de ovăz sunt alegerea ideală pentru un mic dejun sățios, care să ne ofere energie și poftă de viață. Iar ceea ce trebuie să știm este faptul că dețin o sursă valoroasă de vitamina B, Zinc, Magneziu, Fier, fibre și proteine. În același timp, reglează nivelul colesterolului în organism și scad riscul apariției unor boli cardiovasculare.
Și mai mult, întâresc sistemul imunitar și luptă împotriva oboselii și a stresului.
Pentru a avea parte de toate aceste beneficii, fulgii de ovăz trebuie consumați corect. Și putem alege să-i combinăm doar cu lapte călduț sau avem și alte variante: cu banane sau alte fructe proaspete, cu stafide, nuci sau migdale și nu în ultimul rând, cu iaurt naturale mere și scorțișoară.
Posibilitățile sunt nelimitate, doar că nu trebuie să uiți că îi poți mânca doar la micul dejun!