Cum poti fi in forma maxima la nunta ta cu ajutorul exercitiilor fizice

Publicat pe 07.02.2011 la 18:53 Actualizat pe 07.02.2011 la 19:00

Ti-ai gasit rochia de mireasa perfecta, dar acum trebuie si sa arati extraordinar in ea? Iti dezvaluim mai jos cele mai bune 5 exercitii, care iti fortifiaza si pregatesc muschii pentru noaptea nuntii.

Pentru un abdomen de invidiat, stai pe partea stanga a corpului, cu picioarele lipite. Genunchii, soldurile si umerii trebuie sa fie perfect aliniati. Sprijina-te in bratul stang, in timp ce umerii, gatul si coloana iti sunt relaxate (iar muschii abdominali incordati). Incordeaza-ti muschii fesieri si soldurile, stai asa pentru 30 de secunde, iar apoi revino la pozitia initiala. Repeta de doua ori pentru fiecare parte.

2011/02/07/189178-abs1.jpg

Un alt exercitiu pentru a-ti transforma abdomenul intr-unul de frumos este cel cu mingea. Asaza-te pe spate, cu picioarele in aer, indoite, cu bratele sa tii o minge de doua kilograme deasupra capului, iar coatele sa fie usor indoite. Folseste-te de muschii abdominali in asa fel incat sa aduci mingea deasupra genuchilor. Revino la pozitia initiala si fa doua seturi a cate 15 exercitii.

2011/02/07/189179-abs2.jpg

Pentru un spate frumos, tine-ti picioarele despartite. Indoaie-ti genunchii si deplaseaza-ti pieptul catre talie. Cu o greutate de doua kilograme in fiecare mana, adu-ti bratele inainte. Roteste-ti bratele, ca si cum le-ai aduce catre solduri. Revino apoi la pozitia intiala si fa doua seturi a cate 15 exercitii.

2011/02/07/189181-spate.jpg


De asemenea, pentru a avea un spate de invidiat, incearca sa tii o greutate de doua kilograme in fiecare mana. Indoaie-ti un genunchi in asa fel incat piciorul sa fie cu 5 centimetri in aer. Adu-ti bratele inainte, sub forma de V. Revino la pozitia intiala si repeta si cu celalalt genunchi. Fa doua seturi de cate 12 exercitii.

2011/02/07/189182-spate2.jpg

Pentru brate frumoase, indoaie-ti genunchii usori, iar piciorul drept sa calce pe capatul unei benzi elastice. Tinand capatul celalalt cu mana dreapta, indoaie-ti cotul in asa fel incat sa formezi un unghi de 45 de grade. Apoi revino la pozitia initiala si fa 12 exercitii pentru fiecare mana.

2011/02/07/189180-brate.jpg

Foto: Shine.yahoo.com

În articolul

Cum poti fi in forma maxima la nunta ta cu ajutorul exercitiilor fizice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x