Cum sa capeti silueta lui Jennifer Aniston de Sarbatori

Publicat pe 13.12.2010 la 18:48 Actualizat pe 13.12.2010 la 20:03

Mandy Ingber, antrenoarea de fitness a actritei Jennifer Aniston, iti dezvaluie cinci ponturi pentru a slabi armonios prin sport, de Sarbatori. Chiar daca se intampla sa fii plecata in sezonul festiv, asta nu inseamna ca poti lasa pe mai tarziu antrenamentele de fitness. Trebuie doar sa gasesti alte modalitati de a face miscare. Mandy Ingber iti propune cinci variante.

1. Mergi cat poti de mult!

Ce poate fi mai bun decat sa explorezi si sa incepi sa cunosti un oras nou? Si ce mod mai bun de a o face decat la picior? Fie ca e vorba de Londra, Paris, Maui sau Chicago, primul lucru pe care poti sa il faci pentru a-ti da seama cum e noul mediu in care te afli este sa mergi. Plimbarile lungi sunt printre cele mai recomandate forme de miscare, desi ,multi nu ar crede-o. Aici nu vorbim despre mers din magazin in magazin ci o plimbare prin oras.

2. Hidrateaza-te

Cand suntem deshidratate, confundam foamea cu setea si suntem tentate sa mai comandam un desert. Insa Mandy ne sfatuieste sa nu cadem in aceasta capcana. Mai degraba trebuie sa bem necesarul de apa zilnic, intre 1.5 - 2 litri. ASta daca nu faci efort fizic, pentru ca altfel va trebui sa bei mai mult. Aceeasi regula se aplica cand calatoresti.

3. Tine la indemana o gustare sanatoasa

Catora dintre noi nu ni se intampla sa avem la indemana pe tren, masina, avion doar o ciocolata sau fructe confiate? Astfel de gustari nu au valori nutritionale si te pot duce pana la 800 de calorii! Daca nu vrei sa trebuiasca sa traiesti pe legume urmatoarele zile pentru a da grasimile acumulate jos, abtine-te de la astfel de excese, Mai bine ia cu tine in geanta sau rucsac migdale, seminte diferite si chipsuri facute in casa.

4. Ia-ti laptopul cu tine

Accesul la Internet este la o aruncatura de bat acum, de ce sa nu profiti si tu? Ia-ti laptopul sau iPadul cu tine si urmareste exerctii fizice online. Astfel de siteuri sunt exercise.tv, iyogalife.com, yogaglo.com

5. Fa o vizita salii de fitness de la hotel

Orice hotel de lux are jos o sala de fitness doatta cu aparatura de ultiam generatie pentru oaspeti. Incepe-ti ziua mai devreme cu jumatate de ora sau mai mult si ia la rand aparatele. Nu este atat de greu sa iti faci timp pentru ingrijirea corpului tau si garantat te va face nu numai sa arati mai bine ci si sa te simti extraordinar.

sursa foto: beautysnob.com

În articolul

Cum sa capeti silueta lui Jennifer Aniston de Sarbatori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x