Cum să prepari un ceai bun pentru slăbit?
Publicat pe 02.08.2014 la 17:18 Actualizat pe 02.08.2014 la 17:27
Să pierzi kilograme! Asta e cea mai mare dorinţă pe care o ai de câţiva ani. Un corp fără kilograme în plus ajută oamenii, în special femeile, să pară mai tinere, mai atrăgătoare, iar bolile stau şi ele departe.
Să pierzi kilograme! Asta e cea mai mare dorinţă pe care o ai de câţiva ani.
Un corp fără kilograme în plus ajută oamenii, în special femeile, să pară mai tinere, mai atrăgătoare, iar bolile stau şi ele departe.
Supraponderalii riscă să aibă probleme de inimă, diabet, tensiune ridicată sau chiar cancer.
Alături de diete, ceaiurile ne sunt de mare ajutor. Mai ales dacă sunt din ingrediente naturale cum ar fi frunzele de urzic[, rădăcină de ginseng, păpădie, nalbă, coajă de portocală, scorţişoară, fenicul etc.
Ceaiurile de slăbit detoxifică organismul, cresc metabolismul şi suprimă apetitul.
Detoxifierea joacă un rol major în pierderea kilogramelor acumulate.
Toxinele acumulate în organism, în special în intenstine, previne pierderea kilogramelor. Este responsabilitatea colonului de a scăpa de aceste toxine. Îndepărtarea toxinelor îmbunătăţeşte sănătatea colonului ce ajută la îmbunătăţirea metabolismului.
2 părţi frunze de urzică
2 părţi rădăcină de ginseng siberian
1 parte frunze de Senna
1 parte rădăcină de păpădie
1 parte rădăcină de nalbă mare
½ parte coajă de ulm
½ parte coajă de scorţişoară dulce
½ parte coajă de portocală
½ parte rădăcină de ginger
¼ parte seminţe de fenicul
Se măsoară şi se amestecă toate aceste ingrediente.
Se păstrează într-un loc uscat.
Din ele se prepară ceai.