Cum să scapi de bărbia dublă cu tratamente naturale

Publicat pe 20.02.2014 la 13:15 Actualizat pe 20.02.2014 la 17:25

Stratul de piele și țesutul adipos ce se găsește sub bărbia ta poartă numele de bărbie dublă. Motivul pentru care ea se formează are de-a face cu o cantitată excesivă de grăsime ce se acumulează ca urmare a unei creșteri mari în greutate.

Stratul de piele și țesutul adipos ce se găsește sub bărbia ta poartă numele de bărbie dublă. Motivul pentru care ea se formează are de-a face cu o cantitată excesivă de grăsime ce se acumulează ca urmare a unei creșteri mari în greutate. Alți factori ce duc la formarea ei țin de alimentele bogate în calorii, înaintarea în vârstă, lipsa de exerciții fizice și moștenirea genetică. Deși ea pote fi înlăturată printr-o intervenție chirurgicală, există și alte tratamente simple și mult mai ieftine pentru a scăpa de ea:

1. Mestecă gumă fără zahăr

Pentru a scăpa de bărbia dublă, este necesar ca mușchii feței să fie tonifiați, iar unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este să mesteci gumă fără zahăr. O gumă fără zahăr nu îți va da dureri de dinți și vei avea gingii mai sănătoase și dinți mai rezistenți. Mai mult, guma de mestecat te va ajuta să lucrez mușchii feței și să scapi de gușă.

2. Vitamina E

O altă modalitate de a scăpa de bărbia dublă este prin creșterea cantității de vitamina E pe care o consumi zilnic. Vitamina E va reduce bărbia dublă și va crește elasticitatea și starea de sănătate generală a pielii. Ea se găsește în legume verzi, produse lactate, orez brun, nuci, mere, soia și ficat. Poți lua și suplimente de vitamina E.

3. Lapte

Laptele poate fi folosit pentru a strânge pielea din jurul bărbiei. Poți folosi laptele ca si tonifiant pe care să-l aplici pe bărbie. Se face masaj cu el apoi se clătește cu apă călduță. Poți face și o mască din lapte și miere, pe care să o aplici în zona bărbiei. Se lasă să acționeze timp de zece minute, apoi se clătește cu apă caldă. Se urmează acest tratament în fiecare zi până se observă reducerea bărbiei duble.

4. Albuș de ou

Albușul de ou este benefic pentru sănătatea pielii și pentru a scăpa de bărbia dublă. Se amestecă două albușuri cu o lingură de lapte, puțin ulei esențial de mentă, o lingură de miere și o lingură suc de lămâie. Se pun toate ingredientele într-un bol și se amestecă bine. Se aplică masca pe pielea din jurul bărbiei și a gâtului și se lasă să acționeze timp de jumătate de oră. Se clătește cu apă caldă. Această masca se aplică o dată pe zi, iar rezultatele se văd destul de repede.

Foto: hepta.ro


În articolul

Cum să scapi de bărbia dublă cu tratamente naturale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x