Cum sa slabesti sanatos: Cinci greseli pe care trebuie sa le eviti

Publicat pe 15.10.2013 la 13:45

Orice femeie isi doreste sa aiba un trup de invidiat, astfel ca de multe ori opteaza pentru diete drastice, care, insa, nu sunt recomandate.

Atunci cand vrei sa pierzi cateva kilograme trebuie sa-ti propui sa-ti atingi obiectivul intr-un mod sanatos. Invata sa urmezi o dieta corect si evita urmaroarele greseli:

Alegi dietele rapide

In ciuda popularitatii lor, dietele rapide nu sunt o solutie cand vrei sa slabesti sanatos. Motivul? Atunci cand urmezi un regim dur, de cateva zile, organismul pierde multa apa, insa grasimea nu se topeste. Renunta la dietele de trei zile, deoarece vei obtine doar acel efect de “piele lasata”.

Elimini nutrimentele importante

Cand intentionezi sa respecti o dieta, este important sa-i “oferi” organismului lactate, legume, fructe, carne alba, peste, legume si uleiuri de buna calitate. In plus, este indicat sa prepari salatele cu ulei de masline si sare, intr-o cantitate redusa.

Nu respecti orele de masa

Niciodata nu este bine sa sari peste o masa. Este indicat sa mananci de cinci ori pe zi, trei mese principale si doua gustari. In plus, trebuie sa ai un program de masa bine stabilit.

Ai o viata sedentara

Pe langa alimentatia echilibrata, activitatea fizica este fundamentala pentru a arata bine. Multi medici recomanda plimbarile lungi in natura sau inotul.

Nu bei suficienta apa

Pentru a imbunatati procesul de digestie si buna functionare a organismului, este indicat sa consumi sase-opt pahare de apa pe zi, in functie de activitatea fizica pe care o realizezi.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Cum sa slabesti sanatos: Cinci greseli pe care trebuie sa le eviti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x