Dieta iberică cu şuncă şi vin roşu
Publicat pe 10.04.2014 la 11:44 Actualizat pe 10.04.2014 la 11:45
Dr. Ruben Bravo, expert în probleme de nutriţie în cadrul Institutului European de Cercetări Medicale şi Prevenirea Obezităţii ( IMEO ), a descoperit o dietă care se bazează pe vin roşu şi jamon (şuncă tradiţională spaniola).
Dr. Ruben Bravo, expert în probleme de nutriţie în cadrul Institutului European de Cercetări Medicale şi Prevenirea Obezităţii ( IMEO ), a descoperit o dietă care se bazează pe vin roşu şi jamon (şuncă tradiţională spaniola).
Dieta îţi permite să slăbeşti 4-6 kg, în funcţie de greutatea corporală şi de nivelul de activitate fizică. Ideea acestei diete a apărut după observarea timp îndelungat a unor pacienţi, transmite Noticia.
Spaniolii deseori iau masa în oraş, aşa că dieta lor nu trebuie să fie prea strictă şi să includă feluri de mâncare gustoase şi sănătoase care, de asemenea, să permită pierderea de greutate.
Potrivit expertului, vinul roşu reduce riscul de boli vasculare, ateroscleroza, boala Alzheimer şi demenţă senila, precum şi întârzie îmbătrânirea celulară. Consumul moderat de vin după masa contribuie la o uşoară reducere a tensiunii arteriale, adăugă el.
Mai multe pe incomemagazine.ro!