Idei pentru cină: 6 alimente pe care le poţi mânca la orice oră FĂRĂ să te simţi vinovată

Publicat pe 18.05.2015 la 11:48 Actualizat pe 18.05.2015 la 11:53

Nutriţioniştii nu recomandă consumul de alimente seara târziu, însă, dacă îţi este foame, îţi poţi permite o gustare uşoară înainte de a merge la culcare. Iată ce alimente poţi să consumi fără să îţi faci probleme că te vei îngrăşa:

Nutriţioniştii nu recomandă consumul de alimente seara târziu, însă, dacă îţi este foame, îţi poţi permite o gustare uşoară înainte de a merge la culcare. Iată ce alimente poţi să consumi fără să îţi faci probleme că te vei îngrăşa:

Grapefruit – Când spunem că acest fruct este o idee bună pentru cină, nu înseamnă că aceasta e tot ce vei mânca. Îl poţi include într-o salată, fără să îţi faci griji că te vei îngrăşa.

Avocado - Fructul de avocado este o adevărată sursă de grăsimi bune şi este recunoscut pentru faptul că oferă senzaţia de saţietate pentru mai mult timp. În plus, îţi mai dăm un sfat: nu arunca sâmburele de avocado! Acesta conţine 70% din cantitatea de antioxidanţi a fructului, în timp ce pulpa şi coaja conţin doar 30%. Mărunţeşte-l şi foloseşte-l în smoothie-uri sănătoase.

Mere – Acestea sunt printre puţinele fructe care conţin pectină, substanţa care încetineşte în mod natural digestia şi care te face să te simţi sătulă. Poţi să înlocuieşti o parte din cină cu două mere. Astfel, vei consuma mai puţine calorii şi nu vei avea senzaţia că ţi-e foame.

Sparanghel - Per porţie, sparanghelul conţine aproximativ 288 de miligrame de potasiu, recunoscut pentru capacitatea sa de a reduce grăsimea de pe abdomen, 3 grame de fibre care îmbunătăţesc digestia, are doar 40 de calorii, 0 colesterol sau grăsimi, deci poate fi inclus în orice dietă de slăbire.

Spanac – Bogat în vitamina C, potasiu, fier, spanacul nu mai are nevoie de publicitate în ceea ce priveşte calităţile nutritive. În plus, este o idee bună pentru cină deoarece nu îngraşă deloc.

Iaurtul grecesc – Specialiştii au descoperit că saţietatea creşte odată cu consumul de proteine din lapte, iar iaurtul grecesc este considerat cel mai bun lactat, conţinând un număr dublu de proteine şi o cantitate de zahăr mai scăzută decât un iaurt obişnuit.

În articolul

Idei pentru cină: 6 alimente pe care le poţi mânca la orice oră FĂRĂ să te simţi vinovată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x