Cautare: 549 rezultate dupa tagul "alimente"

Ce trebuie să mănânci ca să te simți bine

acum 9 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de nutriționistul Ruxandra Pleșa, ne spune care sunt alimentele care ne cresc starea de bine.

Preţurile alimentelor au explodat în pandemie

acum 22 zile

Prețurile la alimente, la produsele de bază, au crescut în ultimele luni şi cu 17%, în plină pandemie de coronavirus.

Cum ne luăm doza necesară de vitamina D în perioada izolării

acum 27 zile

Vitamina D se găsește în alimente precum ficat, carne de vită, pește gras, iaurturi, portocale, cereale integrale sau gălbenuș.

Sfat de sănătate. Regimul alimentar împotriva COVID-19

acum 34 zile

Noile studii arată că regimul alimentar ar fi util persoanelor care sunt infectate cu coronavirus. Dacă este important ce mâncăm în acest caz, ne spune dr. Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balş.

De ce trebuie să te ferești dacă ai diabet, tiroidă sau probleme cu inima

acum 39 zile

Auzim mereu consumă fructe şi legume pentru a fi sănătos, pentru a avea energie. Dar să ştiţi că fructele şi legumele nu se consumă aşa la voia întâmplării, mai ales dacă suferiţi de diabet, tiroidă sau aveţi colesterolul mărit. Mai multe informaţii importante aflăm de la...

Cum să combinăm corect alimentele de Paște ca să nu ne îngrășăm

acum 43 zile

Nutriţionistul vedetelor să ne înveţe cum să combinăm alimentele, dar şi ce exerciţii să facem.

Sfat de sănătate. Meniul perfect pentru masa de Paşte

acum 44 zile

Sfat de sănătate. Meniul perfect pentru masa de Paşte

Care sunt cele mai bune alimente pentru imunitate

acum 52 zile

Cristian Mărgărit, consultant în nutriție, prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai bune alimente pentru imunitate.

Cum combinăm, zilnic, alimentele, când suntem izolați în casă

acum 66 zile

Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, spune cum să combinăm corect alimentele, mai ales atunci când stăm izolați în casă.

Cum să ne aprovizionăm corect, pentru două săptămâni, în caz de izolare la domiciliu

acum 76 zile

Iată câteva sfaturi despre cum să ne aprovizionăm corect, pentru două săptămâni, în caz de izolare la domiciliu.

Bună dimineața, Sănătate! Cum să avem o imunitate bună

acum 76 zile

Una dintre cele mai simple şi mai eficiente modalităţi de a proteja organismul de boli este de a consuma alimente şi băuturi care conţin substanţe care activează sistemul imunitar.

Cele mai frecvente greșeli alimentare și nu numai care te țin pe loc

acum 82 zile

Dacă ți-ai propus ca în 2020 să îți schimbi stilul de viață și să arăți mai bine ca niciodată, există soluții. Important e să zâmbești, să ai grijă de tine, să-ți iubești corpul, fără a considera că „body positivity” e doar un trend sau o scuză pentru multe reprezentante ale sexului frumos care nu se încadrează în standardele actuale de frumusețe promovate de mass-media.

Carmen Brumă, reguli principale pentru postul Paştelui

acum 90 zile

Am intrat în postul Paştelui, aşa că trebuie să avem grijă la câteva reguli de bază dacă ţinem post. Carmen Brumă ne spune, în direct, ce alimente trebuie să consumăm, ce nu trebuie să consumăm şi cum să combinăm alimentele.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce alimente trebuie să consumăm în funcție de anotimp

acum 104 zile

Cristian Mărgărit, consultant în nutriție, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a explicat ce alimente trebuie să consumăm în funcție de anotimp.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cinci alimente care te ajută să slăbești

acum 110 zile

Vrei să dai câteva kilograme jos de abdomen? Atunci trebuie să stii care sunt cele cinci alimente care ajută să slăbești, dar și cele care îngrașă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum ar trebui să ne hrănim patrupezii și ce superalimente recomandă specialiștii, pentru prietenii noștri blănoși

acum 111 zile

Sorina Fredholm, health coach, îți spune ce alimente să-i dai patrupedului tău ca să aibă o blană lucioasă și o sănătate de fier.

Neatza cu Răzvan și Dani. Sfaturi ca să scapi de pofta de fast food

acum 111 zile

Factorii de stres te pot face să consumi alimente bogate în calorii. Specialiștii susțin că șansele să cazi în ispită sunt mai mari dacă te vei înfometa.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cele mai eficiente alimente anti-gripă

acum 116 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Cristi Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, a explicat cum putem să ne ferim de gripă cu o alimentație bogată în vitamine și minerale.

Neatza cu Răzvan și Dani. Trendurile culinare în 2020

acum 125 zile

Alimentele organice, procurate din surse sigure și condimentele exotice nu trebuie să lipsească din preparatele anului 2020.

Bună dimineața, Sănătate! Cum prevenim şi tratăm gastroenterocolita la copii

acum 132 zile

Enterocolitele şi gastroenterocolitele sunt printre cele mai frecvente afecţiuni cu care se confruntă copiii. Şi asta pentru că temperaturile ridicate permit alterarea cu uşurintă a alimentelor şi, totodată, favorizează înmulţirea microorganismelor. Medicii avertizează că, dacă nu...

1
2
3
4
5
»