Îmbunătățirea vieții sexuale cu ajutorul unei alimentații sănătoase

Publicat pe 24.06.2015 la 10:45 Actualizat pe 24.06.2015 la 11:02

Știm prea bine că regimul de viață sănătos, efectuarea exercițiilor fizice și relaxarea sunt cheile unei vieți liniștite și sănătoase, indiferent de ce afecțiuni discutăm. Da, și în cazul unei vieți sexuale sănătoase și îmbunătățite este nevoie de puțină ordine în viața de zi cu zi

Știm prea bine că regimul de viață sănătos, efectuarea exercițiilor fizice și relaxarea sunt cheile unei vieți liniștite și sănătoase, indiferent de ce afecțiuni discutăm. Da, și în cazul unei vieți sexuale sănătoase și îmbunătățite este nevoie de puțină ordine în viața de zi cu zi.

Chiar dacă încă nu s-a demonstrat o legătură între alimentația sănătoasă și performanțele sexuale, știm prea bine că dacă nu ținem un regim de viață sănătos riscăm să fim victimele unor afecțiuni care ne vor afecta viața sexuală.

Persoanele care au o viață activă, în sensul sportiv, au un apetit sexual mult mai ridicat, mai multă încredere în forțele proprii și mai multe șanse de a atinge orgasmul.

Mai mult decât atât, efectuarea unor exerciții fizice are rolul de a produce hormonul fericirii oferind persoanei în cauză o stare de bine.

Cele opt ore de somn asigură scăderea în greutate și creșterea activității sexuale. Dacă dormim cele opt ore pe noapte ne ferim de oboseală severă, de expunerea la stres, de riscul apariției depresiei.

Creierul a fost catalogat drept organul erogen principal. Dacă ne relaxam și eliminăm stresul și anxietatea, creierul se simte eliberat și ne relaxează întregul organism.

Drept urmare, specialiștii ne recomandă evitarea expunerii la stres, gestionarea eficientă a timpului și evitarea oboselii severe. Este indicată practicarea exercițiilor yoga, a meditațiilor, băile relaxante cu apa fierbinte și lumânări parfumate.

Traiul sănătos ne asigură un psihic relaxat, dar nu numai. Așadar, dacă avem o dietă echilibrată, dacă facem mișcare zilnic cel puțin jumătate de oră pe zi, vom avea o viață sănătoasă, deci și o activitate sexuală sănătoasă.

Citește mai mult pe yve.ro

În articolul

Îmbunătățirea vieții sexuale cu ajutorul unei alimentații sănătoase

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x