Impachetarile cu namol marin te scapa de toxine

Publicat pe 15.09.2010 la 14:25 Actualizat pe 15.09.2010 la 14:47

Impachetarile ajuta la detoxifierea organismului indepartand cu succes depozitele de grasime, retentia de lichide si celulita.

Comfort Body SPA, terapia propusa de expertii de la Dreamline, consta in aplicarea namolului pe zonele cu probleme pentru tratarea celulitei compacte insotite de depozite de grasime, dar si a celulitei edematoase (celulita cu retentie de apa). Exista doua variante ale tratamentului, “cryo” (la rece), recomandata persoanelor cu fragilitate capilara carora nu li se recomanda proceduri cu aport termic, si “termo”, realizata la cald.

Ambele au ca rezultate eliminarea toxinelor si a excesului de lichide, imbunatatirea elasticitatii si a tonusului pielii, precum si reducerea surplusului de grautate. Namolul termo contine argila verde si ape termale remineralizate imbogatite cu extract din alge si plante, iar cel cryo dispune de aceleasi elemente, insa argila folosita este alba.


Fara efecte secundare sau contraindicatii


Pentru obtinerea celor mai bune rezultate este bine sa se respecte o serie de zece sedinte, cu o frecventa de doua sedinte pe saptamana. Tratamentul poate fi partial sau total, in functie de nevoile fiecarei persone. Acesta incepe cu un peeling corporal pentru indepartarea celulelor moarte si pentru a facilita absorbtia substantelor active continute in namol.

La varianta “termo” se aplica namolul si activatorul salin (cuprinde saruri marine, extracte din alge, uleiuri esentiale) dupa care urmatoarele 30 de minute sunt petrecute la termocuverta. La final, namolul este indepartat usor cu apa calda, aplicandu-se pe zonele de tratament o crema anicelulitica compusa din apa termala imbogatita cu saruri minerale, ceai verde, cafeina si ginseng.

La varianta cryo, pasii sunt aemanatori, dar procedura nu se realizeaza la termocuverta, din cauza posibilei sensibilitati la caldura, in schimb clienta este acoperita cu un prosop. Cei cu predispozitie la varice pot opta linistiti pentru acest gen de impachetare la rece fiind una dintre cele mai cunoscute si eficiente proceduri de spa, in special pentru detoxifierea organismului.

De ce ne ingrasam?


Specialistii in domeniu sunt de parere ca o cauza principala a ingrasarii o reprezinta acumularea de toxine in organism. Acestea nu provin doar din mancare, ci si din aer (poluare). Anumite substante din corpul nostru se transforma, sub un regim de viata stresant, in substante toxice, ducand la dureri de cap, anxietate si chiar insomnie. Prin urmare, curele de detoxifiere sunt necesare pentru buna functionare a organismului.

Mare atentie la tutun, care este o sursa incontestabila de toxine ce duce la formarea nodulilor celulitici, impiedicand functionarea corecta a organismului.

Citeste si Revista Felicia

Sursa foto: perekop.net

În articolul

Impachetarile cu namol marin te scapa de toxine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x