În luna iunie, Clinicile Dr. Leahu oferă consultații gratuite de stomatologie pentru copii

Publicat pe 03.06.2016 la 15:38 Actualizat pe 03.06.2016 la 15:51

Vino cu copilul tău, între 1 și 30 iunie, în oricare dintre clinicile stomatologice Dr. Leahu, pentru o consultație gratuită la medicul dentist. Oricine cu vârstă de până în 14 ani se bucură de luna prevenției dentare în cabinetele stomatologice Dr. Leahu și de sfaturi pentru păstrarea igienei dentare.

Vino cu copilul tău, între 1 și 30 iunie, în oricare dintre clinicile stomatologice Dr. Leahu, pentru o consultație gratuită la medicul dentist. Oricine cu vârstă de până în 14 ani se bucură de luna prevenției dentare în cabinetele stomatologice Dr. Leahu și de sfaturi pentru păstrarea igienei dentare.

Caria de biberon, gingivită, abcesul sau înghesuirile dentare sunt principalele probleme dentare la copii, pe care vrem să le facem de domeniul trecutului în clinicile dr. Leahu.

Consultul la medicul dentist pentru copii este foarte important în cazul celor mici, mai ales că de asta depinde o dentiție sănătoasă la maturitate. Astfel, medicul nostru dentist pentru copii, dr. Diana Deaconu, are mare grijă să comunice cu cel mic pe înțelesul lui, să îi câștige încrederea, pentru succesul consultației și al tratamentelor stomatologice necesare.

În plus, pentru că vizită celui mic să fie cât mai relaxanta în clinicile noastre, îl întâmpinăm cu spații de joacă special amenajate, unde vor regăsi cele mai cool jucării ale momentului – de la Lego, la creioane și cărți de colorat și table de scris.

În clinicile dentare Dr. Leahu facem că tratamentul să pară o joacă pentru cei mici. Pentru intervențiile ce necesită sedare, am pregătit cea mai modernă tehnologie, de “inhalosedare”, care îl va ajută pe micuț să nu simtă nimic.

Iată de ce trebuie să mergi cu cel mic la fiecare 6 luni la un dentist pentru copii:

În primul rând, dinții de lapte au un rol foarte important în vorbire, masticație și eruperea corectă a dinților definitivi. Mulți dintre părinți consideră că acele carii dentare apărute pe dinții de lapte nu constituie o problemă, pentru că ei se vor schimba. Este greșit! Și dinții de lapte au nervi și canale dentare, iar în cazul unei carii avansate, se poate merge până la tratamente complicate de rezolvare a problemei sau chiar la extracția dentară.

Pentru că în cabinetele stomatologice ale clinicii Dr. Leahu punem mare preț pe prevenția dentară, în luna iunie desfășurăm un program de păstrare a sănătății orale, pentru că este important că cei mici să conștientizeze din timp acest lucru.

Igiena dentară este foarte importantă. Aceasta începe chiar înainte că primul dinte să erupă, prin curățarea gingiilor și a obrajilor cu un pansament steril îmbibat în ceai de musețel. Apoi, începând cu vârstă de 18 luni, orice părinte poate începe periajul dentar cu o periuță moale și un bob de pastă de dinți sau mai puțin. În plus, periajele trebuie realizate de cel puțin două ori pe zi, pentru ca dinții copiilor să crească frumoși și sănătoși.

Abonament special pentru stomatologie copii
Punem mare accent pe prevenția dentară la copii, așa că am creat un pachet special pentru nevoile lor, la un preț accesibil.
Pachetul de stomatologie copii acoperă tratamente stomatologice pentru cele mai comune afecțiuni ale dinților de lapte: caria, gingivită, abcesul sau înghesuirile dentare și include:

• 1 consultație dentist copii
• 1 consultație specialist ortodont
• 1 radiografie dentară panoramică
• 2 igienizări (detartraj dentar + periaj+ air-flow)
• 2 sigilări dinte temporar
• 2 extracții dinte mobil
• Recall – îți amintim când trebuie să vii la consult.

Te așteptăm cu copilul tău în clincile stomatologice Dr. Leahu, în programul de prevenție dentară din toată luna iunie.

În articolul

În luna iunie, Clinicile Dr. Leahu oferă consultații gratuite de stomatologie pentru copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x