Laserul dentar - tratamentul cariilor fara durere

Publicat pe 04.09.2020 la 11:33 Actualizat pe 04.09.2020 la 11:35

Cariile dentare reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni în cabinetul stomatologic din București. Indiferent de stadiul în care se află caria, tratamentul trebuie realizat cât mai rapid, pentru a proteja vitalitatea dintelui!

Laserul dentar - tratamentul cariilor fara durere

Laserul dentar - tratamentul cariilor fara durere

Cariile dentare reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni în cabinetul stomatologic din București. Indiferent de stadiul în care se află caria, tratamentul trebuie realizat cât mai rapid, pentru a proteja vitalitatea dintelui!

De ce apar cariile dentare?

În clinicile stomatologice Life Dental Spa din București, #LifeDentist-ii au foarte mare grijă ca pacienții să aibă parte de o experiență completă, pornind de la conceperea planului de tratament și până la sfaturi personalizate pentru menținerea sănătății orale și prevenirea recidivei.

Este esențial ca pacienții care au urmat un tratament al cariilor cu laserul dentar în clinicile Life Dental Spa să cunoască motivele principale pentru care această afecțiune apare, printre care se numără:

Atunci când bacteriile consumă zaharurile conținute în resturile alimentare restante între dinți, metabolismul lor se intensifică, la fel și dezvoltarea lor. Acizii produși de microorganisme vor duce la demineralizarea smalțului dentar, caria începând să se extindă în profunzime.

Alege Life Dental Spa și beneficiază de tratamentul cariilor cu laserul dentar la timp! Nu lăsa cariile dentare să pună în pericol sănătatea dinților tăi!

Laserul stomatologic – tratament fără durere

Tratarea cariilor cu laserul este o procedură minim-invazivă, complet lipsită de durere și care aduce beneficii majore! #LifeDentist-ii au ales să folosească tehnologia ultramodernă a laserului dentar pentru a putea veni în ajutorul pacienților care au avut parte de experiențe neplăcute în trecut pe scaunul stomatologic.

Laserul dentar folosește lumina si apa pentru tratament, prezinta zgomot si vibratie reduse.

Totul se desfășoară într-un mediu prietenos, confortabil și într-un timp record!

Avantajele majore ale laserului stomatologic în tratamentul cariilor sunt:

  1. Efectul bactericid – laserul dentar curăță și elimină eficient toate bacteriile prezente la nivelul dintelui afectat, prevenind apariția cariei secundare pe sub materialul de plombă
  2. Minim-invaziv – laserul va curăța caria în întregime, acțiunea sa fiind limitată la nivelul țesutului afectat
  3. Lipsa durerii – grație capacității de a seta intensitatea luminii laser, pacientul nu resimte absolut nicio durere
  4. Protejarea vitalității dintelui – este esențial pentru #LifeDentisti ca dinții pacienților să fie menținuți pe arcadă cât mai mult timp, iar nervul dentar să fie vital

De asemenea, #LifeDentist-ii sunt adepții stomatologiei holistice, preferând să folosească tehnologia minim-invazivă a laserului dentar, alături de materiale dentare biocompatibile. În cazul tratamentului cariilor dentare cu laserul, #LifeDentistii aleg plombele non-toxice.

Plombele non-toxice sunt lipsite de compușii care s-au dovedit a fi dăunători pentru dinte și organism, precum metacrilații sau bis-GMA. Astfel, reușita tratamentului este la cel mai înalt nivel calitativ!

Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa și beneficiază de voucher-ul de 100 de lei pentru tratarea cariilor cu laserul!

În articolul

Laserul dentar - tratamentul cariilor fara durere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x