Mănâncă trei curmale pe zi, timp de două săptămâni. Asta ți se va întâmpla!
Publicat pe 31.03.2016 la 10:26 Actualizat pe 31.03.2016 la 12:07
Curmalele pot fi folosite şi pe post de desert, dar şi de gustare. Iar dacă până acum le-aţi evitat n-ar fi rău să le introduceţi în alimentaţie. Britanicii au decretat deja curmala ca fiind "alimentul aproape perfect".
Curmalele pot fi folosite şi pe post de desert, dar şi de gustare. Iar dacă până acum le-aţi evitat n-ar fi rău să le introduceţi în alimentaţie. Britanicii au decretat deja curmala ca fiind "alimentul aproape perfect".
Fructe delicioase, cu o aroma dulceagă, curmalele sunt apreciate pentru conținutul bogat de tiamină, niacin, vitaminele B5 şi B6, potasiu, fibre, magneziu, mangan şi riboflavină.
Curmalele sunt un energizant excelent, îți păstrează tenul frumos și tânăr și mențin sănătatea dentară. Mulțumită conținutului ridicat de magneziu, aceste fructe reduc umflăturile și calmează durerea.
Trei curmale pe zi elimină necesitatea de a cumpăra suplimente alimentare!