Mănânci roșii cu țugui? Iată ce efecte au asupra sănătății tale
Publicat pe 06.06.2015 la 11:06 Actualizat pe 06.06.2015 la 11:11
Specialiștii în legumicultură avertizează că tomatele cu ţugui sunt periculoase pentru organism. Ei susţin că pentru acest tip de roşie se folosesc în exces erbicide sau substanţe de coacere forţată, ce pot duce la cancer.
Specialiștii în legumicultură avertizează că tomatele cu ţugui sunt periculoase pentru organism. Ei susţin că pentru acest tip de roşie se folosesc în exces erbicide sau substanţe de coacere forţată, ce pot duce la cancer.
Într-adevăr, sunt mai gustoase roşiile ţuguiate faţă de cele importate, dar, din păcate, nu și mai sănătoase, scrie fitness-nutritie.ro.
Nu te-ai întrebat niciodată de ce au acel moț? Ei bine, este o malformație apărută în urma utilizării în exces a unor substanțe chimice.