Masajul cu miere de albine și beneficiile lui

Publicat pe 09.05.2014 la 11:29 Actualizat pe 09.05.2014 la 11:31

Masajului cu miere trebuie aplicat strict intre anumite locuri de pe spate si fata, intr-un timp anume, cu miscari speciale, neintalnite in procedurile clasice de masaj. Felul de precipitare al mierii spune multe despre suferintele pacientului de pe masa de masaj si poate face chiar un „apidiagnostic” exact al anumitor maladii.

Masajului cu miere trebuie aplicat strict intre anumite locuri de pe spate si fata, intr-un timp anume, cu miscari speciale, neintalnite in procedurile clasice de masaj. Felul de precipitare al mierii spune multe despre suferintele pacientului de pe masa de masaj si poate face chiar un „apidiagnostic” exact al anumitor maladii.

Specialistii apiterapeuti au pus la punct o metoda de tratament care aduce beneficii uimitoare

Specialisti apiterapeuti se straduiesc sa demonstreze virtutile extraordinare ale unuia din cele mai vechi si mai benefice produse absolut naturale, existente la ora actuala: mierea de albine. Si fac asta prin „drenajul limfatic cu miere de albine”, bazat pe masajul medical al punctelor energetice aflate pe meridianele corpului, masaj facut insa cu miere.

Apidiagnosticul

Luisa Spijevska este un terapeut ceva mai „special”. Micuta, eleganta, subtire si delicata, vorbeste putin si destul de timid si constati ca nu-i poti ghici varsta. Te priveste tot timpul direct in ochi, indraznet, cercetator si are o dexteritate a miscarilor care te uimeste. Afli insa ca asa este „programul” terapeutic al masajului cu miere. Trebuie aplicat strict intre anumite locuri de pe spate si fata, intr-un timp anume, cu miscari speciale, neintalnite in procedurile clasice de masaj. Si asta fiindca felul de precipitare al mierii spune multe despre suferintele pacientului de pe masa de masaj si poate face chiar un „apidiagnostic” exact al anumitor maladii. „Masajul corporal cu miere este o procedura speciala de detoxifiere a organismului care are rezultate deosebite. Este de ajuns sa faci cateva miscari pe directiile principale ale meridianelor energetice pentru ca mierea sa sufere anumite transformari”, spune Luisa. Ea poate sa stie de pilda, daca pacientul are o boala organica, chiar nedeclansata, fiindca pelicula de miere isi schimba aspectul, face un fel de spuma usoara, iar culoarea ei devine gri. Iar daca organismul persoanei respective este prea incarcat de toxine, mierea se „caramelizeaza” si asta constituie o indicatie clara asupra procedurilor de urmat.

Punctele-cheie de pe spate

Dar terapia limfatica nu se rezuma la cele 30 de minute ale masajului cu miere. Pacientul parcurge un program complex si foarte strict, dar in rezultatele caruia Luisa are mare incredere. „Se poate spune ca este o corectare a parametrilor energetici ai organismului, o revitalizare produsa de principiile active extraordinare ale mierii de albine si a altor produse apicole, ceea ce extinde capacitatea de a preveni imbatranirea. Starea de dezechilibru generata de acumularea de toxine produce perturbari organice si energetice, accelereaza procesele de imbatranire a pielii, a diverselor organe si apare suferinta. Daca dezechilibrul persista, se instaleaza boala. Masajul limfatic pleaca de la constatarea ca pe spatele omului se afla corespondentele tuturor punctelor-cheie ale organismului si ca se pot determina locurile de deficit, ca sa spun asa, iar mierea absolut naturala are proprietatea de a le stimula pana la echilibrul armonic si detoxifierea totala”.

Tratamente personalizate

Mai multe pe revistafelicia.ro!

În articolul

Masajul cu miere de albine și beneficiile lui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x