Medicina integrata trateaza ametelile
Publicat pe 18.10.2010 la 11:29 Actualizat pe 18.10.2010 la 07:59
Sindromul vertiginos este o afectiune care apartine mai multor specialitati medicale (neurologie, ORL) si se manifesta prin ameteli, senzatia ca se invarte totul in jur, dezechilibru, fara a avea o cauza precisa.
Aceste episoade de vertij au o intensitate mai mica sau mai mare, in functie de afectiunea care sta la baza producerii lor. De cele mai multe ori, vertijul apare din senin si dureaza cateva minute. Se asociaza cu slabiciune generalizata, care poate sa se repete si de mai multe ori pe zi, avand consecinte importante asupra activitatii zilnice.
Simptomele vertijului
- senzatia ca totul se misca in jur
- greata
- senzatie de voma
- dificultati in mentinerea echilibrului
Cauzele vertijului
De cele mai multe ori, vertijul apare din cauza unei probleme a urechii interne, alteori ca urmare a tulburarilor de circulatie cerebrala, tulburarilor artrozice ale coloanei vertebrale cervicale, hipotensiunii arteriale. Urechea interna poate suferi de labirintita, o infectie provocata de raceala, gripa sau otita. Cateodata sindromul vertiginos poate fi determinat de boli grave ca scleroza multipla, accidentul vascular cerebral, traumatismele craniene, tumori localizate la cap.
Sfatul specialistului:
”Cu ajutorul electrosomatografiei interstitiale (EIS) se pot evidentia posibile implicatii digestive (probleme biliare) sau tulburari functionale ale coloanei vertebrale cervicale care pot sta la baza tulburarilor de echilibru si vertijului. Cauzele sindromului vertiginos pot fi indicate de inflamatii acute sau cronice la nivelul tractului digestiv sau al coloanei vertebrale, asociate cu modificari ale presiunii oxigenului la nivelul tesutului cerebral, modificari ale aciditatii cerebrale sau ale nivelului neuromediatorilor cerebrali. Tulburarile circulatiei intracraniene, depresia, anxietatea pot fi cauze ale acestui sindrom.
Aparatul de biorezonanta Paul Schmidt pune in evidenta perturbarile energetice de la nivelul tuturor organelor ce pot fi implicate in producerea ametelilor, dezechilibrului, vertijului. De asemenea, mai poate evidentia blocaje energetice mari la nivelul urechii, coloanei vertebrale, circulatiei arteriale, organelor tractului digestiv. Datele obtinute, coroborate cu informatiile oferite de EIS si consultul clinic obiectiv al pacientului, ofera un tablou exact al cauzei sindromului vertiginos.
Odata aflate cauzele suferintei, cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed se poate realiza un tratament eficient si individualizat, utilizand medicamentul homeopatic, sedinte de echilibrare energetica cu aparatul de biorezonanta Rayocomp PS 1000 Polar, tratament fitoterapic, gemoterapic, remediu floral Bach. Cu aceste metode se actioneaza asupra unor cauze diferite si individualizat de la caz la caz”, spune Mihaela Dascalu, Medic specialist, Clinica Sciencemed
Citeste si Revista Felicia
Sursa foto: r-f.biz