Nu rata: alimente pentru un sex mai bun. Și nu e nicio glumă!

Publicat pe 13.06.2014 la 08:52 Actualizat pe 13.06.2014 la 08:55

Dragostea trece prin stomac și se pare că și sexul la fel. Trebuie să avem mare grijă ce mâncăm pentru că asta ne influențează viața sexuală. Și asta poate fi de rău sau de bine.


Dragostea trece prin stomac și se pare că și sexul la fel. Trebuie să avem mare grijă ce mâncăm pentru că asta ne influențează viața sexuală. Și asta poate fi de rău sau de bine.

Haideți să nu fim pesimiști și să vă prezentăm câteva alimente ce nu vă vor face decât să suspinați după nopți fierbinți:

1. Ardeiul iute - te încinge nu numai la propriu, dar și la figurat. Vrei pasiune, sex și adrenalină, atunci poftiți de serviți un ardei împreună. Și nu vor lipsi picanteriile în minutele imediat următoare între voi doi!

2. Somonul – nu-ți dă călduri, dar vei avea parte cu cea mai mare siguranță din lume de o partidă de sex mai lungă. Asta pentru că ajută organismul să aibă energie și să facă astfel față provocărilor de orice fel

3. Ueiul de măsline – îți place întins pe o felie de pâine de dimineață? Îți va plăcea și mai mult când vei afla că stimulează producerea de hormoni și că vei avea parte de o porție de sex intensă. Dar, atenție, trebuie consumat natural, nu prăjit.

4. Soia – are mare grijă de tine și când faci sex, dar și când nu. Lubrifiază în mod natural vaginul, asemenea unui orgasm pe bune, dar conține și nutrienți ce ajută la producerea hormonilor.

5. Smochinele - conțin o substanță ce ajută la relaxarea vaselor de sânge și dau un efect asemănător celui dat de Viagra. Și după asta, nu mai e chiar nimic de spus

6. Ciocolata – Este cunoscută deja drept un bun afrodisiac și chiar îți poți pune în aplicare o fantezi cu ea, întinzând-o pe corp, dar îți dă și o stare de bine și poftă de sex.

Și acum concluzia nu poate fi decât una singură: în funcție de necesitate, alegeți ce alimente să consumați!

În articolul

Nu rata: alimente pentru un sex mai bun. Și nu e nicio glumă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x