Nu vei mai folosi felii de lămâie în ceai! Obiceiul NESĂNĂTOS de care trebuie să te ferești! Află de ce!
Publicat pe 14.04.2015 la 16:25 Actualizat pe 14.04.2015 la 16:38
Fie că le folosești în ceai, în apa plată sau pentru un cocktail delicios, feliile de lămâie sunt un etern companion al băuturilor tale. Pe cât de aromate și colorate sunt, acestea vă pot aduce nu doar un plus de gust în băuturi, ci și o mulțime de bacterii
Fie că le folosești în ceai, în apa plată sau pentru un cocktail delicios, feliile de lămâie sunt un etern companion al băuturilor tale. Pe cât de aromate și colorate sunt, acestea vă pot aduce nu doar un plus de gust în băuturi, ci și o mulțime de bacterii.
S-a demonstrat științific că în coaja lămâilor se află peste 25 de bacterii, chiar și pulpa având uneori contact cu bacteriile. Mai ales în resturante sau baruri, nu poți controla igiena. Este suficient ca lămâia să fie tăiată cu un cuțit cu care s-a tăiat carnea pentru ca aceasta să capteze bacteriile.
Cel mai indicat este să cereți întotdeauna feliile de lămâie pe o farfurie și să le stoarceți în pahar, pentru a ameliora situația.
Totuși, nu s-a constatat un nivel ridicat de îmbolnăvire din pricina acestor bacterii, dar este indicat să spălați bine lămâile înainte de a le folosi.