Pentru o piele frumoasa, mergi la Spa!

Publicat pe 19.08.2010 la 13:00 Actualizat pe 19.08.2010 la 13:02

Vremea frumoasa impune o piele frumoasa asa ca, pentru o ora, uita de griji si probleme si relaxeaza-te cu ajutorul unei terapii propuse de expertii in domeniu.

Aromatic Moor Body Wrap de la Eden Spa te duce intr-o calatorie parfumata, odihnitoare printr-o impachetare calda aplicata pe intregul corp.

Este bogata in vitamine naturale, minerale si enzime, avand efect de relaxare si diminuare a durerilor musculare. In plus, stimuleaza circulatia sangvina si inlatura stresul.

Daca ai dureri cauzate de artrita sau pur si simplu esti obosit, aceasta terapie iti va calma fiecare muschi, oferindu-ti odihna cuvenita.


Cel mai bun aliat impotriva stresului

Sedinta debuteaza cu o exfoliere cu sare de mare si uleiuri esentiale calmante. Dupa indepartarea resturilor cu un prosop umed si cald se aplica un gel decontractant pe zonele dureroase si cu retentie de apa (glezne, cervical, lombar, maini etc.) si masca de aromatic moor pe tot corpul.

Impachetarea are loc la cald, timp de 20-30 de minute. Dupa dusul de indepartare a mastii se hidrateaza pielea si se aplica gelul calmant pe zonele dureroase si se continua cu un masaj cu pietre calde sau alt gen de masaj.

Principalul ingredient al acestei terapii este namolul, bogat in enzime aminoacizi, minerale, vitamine, antibiotice naturale, acid humic etc. De asemenea, namolul este un puternic calmant al durerilor provocate de reumatism, accidentari sportive, oboseala cronica etc.

Daca nu-ti permiti o sedinta saptamanala la Spa trebuie sa stii ca namolul se gaseste si in comert sub forma de masti gata preparate.

Citeste Revista Felicia

Sursa foto: beautyassist.com

În articolul

Pentru o piele frumoasa, mergi la Spa!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x