Pulverizeaza apa termala pentru o piele revigorata!

Publicat pe 04.10.2010 la 17:56 Actualizat pe 04.10.2010 la 18:27

O binecunoscuta tehnica de a-ti reimprospata machiajul sau macar de a-ti face pielea sa luceasca sanatos, este folosirea pulverizatorului cu apa termala. Acest tratament spa alunga urmele de oboseala de pe chip si te face sa arati odihnita si plina de viata.

Apa termala este obtinuta din izvoare termale si imbunatatita cu minerale precum sulful si seleniul care iti hidrateaza si hranesc epiderma. Se gaseste in multe produse de ingrijire a tenului, dar exista si sub forma de spray, in farmacii si departamente de cosmetica.

Tehnica de pulverizare

Exista cateva reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei sa aiba rezultatele asteptate. Mai intai, pastreaza apa din momentul in care ai cumparat-o in frigider, la rece; astfel, vasele de sange de la nivelul epidermei se vor contracta, stimuland circulatia sangvina.

Apoi, tine recipientul la o distanta de 30 de cm de chip ( sau decolteu), pulverizeaza, asteapta sa actioneze si tamponeaza la final, cu un prosop moale, de bumbac. SFAT: daca ai ramas fara apa termala, poti folosi apa minerala - va afea un efect similar.

Beneficii

De ce a devenit apa termala indispensabila pentru femei? Iata cateva motive.

In primul rand, apa termala calmeaza tenul si iritatiile pielii, fiind indicata mai ales persoanelor cu ten sensibil si uscat. In acelasi timp, poate fi folosita drept calmant dupa epilare sau demachiere, actionand ca un tonic. Chipul tau va capata o stralucire aparte, pe care cei din jur o vor observa negresit.

Acest produs este folosit si in tratarea acneei, rozaceei si dermatitei seboreice, avand efect cicatrizant. Folosita pe termen lung, iti va revitaliza tenul, vei avea mai putine riduri si va opri procesul de imbatranire prematura datorat factorilor de mediu.

sursa foto: realbeauty.com

În articolul

Pulverizeaza apa termala pentru o piele revigorata!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x