"Stresul ca fenomen" - seminar la expozitia "The Human Body"

Publicat pe 15.04.2013 la 13:53 Actualizat pe 15.04.2013 la 14:05

Marti, 16 aprilie, de la ora 15.00, dr. Stefan Costescu va tine un seminar cu tema „Stresul ca fenomen” la Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”. Seminarul are loc in sala Multimedia a muzeului si este primul dintr-o serie mai lunga de evenimente care, pe perioada desfasurarii expozitiei „The Human Body” (pana pe 30 iunie) vor urmari sa aduca in atentia publicului felul in care alegerile de viata ne afecteaza sanatatea. Accesul publicului este gratuit.

Conferinta va oferi participantilor detalii despre ceea ce inseamna de fapt stresul. Am auzit cu totii despre el, insa putini stiu ce reprezinta, in realitate, stresul ca fenomen. Exista moduri nebanuite si surprinzatoare prin care ne poate afecta organismul. Partea de final a conferintei va fi dedicata catorva metode simple si accesibile prin care putem evita stresul si putem contracara efectele sale care, pe termen lung, pot produce aparitia unor boli mai mult sau mai putin grave.

Prezentarea se va incheia cu dialogul dintre dr. Stefan Costescu (medic de familie Hyperclinica MedLife Baneasa) si participanti si cu vizitarea expozitiei (optional). Accesul in expozitie se va face pe baza de bilet.

Expozitia „THE HUMAN BODY” poate fi vizitata, la Muzeul „Antipa”, pana pe data de 30 iunie 2013, zilnic de marti pana duminica inclusiv, intre orele 10.00 – 20.00. Expozitia include peste 200 de piese - corpuri umane reale, dar si preparate care, prin disectiile la nivelul organelor si tesuturilor ofera o perspectiva unica, tridimensionala, fidela, asupra a ceea ce se afla sub piele, asupra miracolului corpului omenesc si a modului in care acesta functioneaza.

Expozitia ”The Human Body” isi propune sa schimbe modul in care vizitatorii percep corpul uman, oferind romanilor, in premiera, o sansa unica de a-si privi organismul prin ochii unui chirurg si de a „experimenta” o incursiune vizuala in interiorul sau. Nu in ultimul rand, scopul expunerii este si acela de a-i determina pe vizitatori sa-si respecte si sa-si ingrijeasca organismul, acordand atentie felului in care aleg sa traiasca.

Biletele pentru expozitia ”The Human Body” se pot cumpara la intrarea in muzeul Antipa, online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit.

foto: maxfitnessadvice.com

În articolul

"Stresul ca fenomen" - seminar la expozitia "The Human Body"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x