Terapii spa cu infrarosii: sanatate si o silueta perfecta

Publicat pe 01.12.2010 la 13:16 Actualizat pe 01.12.2010 la 13:19

De la slabire pana la intarirea sistemului imunitar si imbunatatirea circulatiei sangvine, terapiile cu infrarosii reprezinta cea mai buna metoda de a te mentine in forma.

Identice cu razele soarelui, infrarosiile sunt folosite de foarte mult timp in saloanele de Spa. Procedurile realizate la infrarosii sunt non-agresive si non-invazive pentru organism, astfel incat nu esti supus niciunui risc. In schimb, te poti bucura de o serie de efecte uimitoare, mai ales daca-ti doresti sa slabesti.

Microcirculatia si metabolismul sunt accelerate dand astfel pielii un aspect mai placut datorita purificarii sangelui. Tratamentele cu infrarosii cresc numarul de celule albe, intarind sistemul imunitar si oferind ajutor in lupta cu bolile.

Proceduri Spa cu infrarosii:

Electrostimulare la tunel cu infrarosii – determina o accelerare a lipolizei (arderii grasimilor) si a metabolismului. Reziduurile sunt eliminate mult mai usor din organism, munca ficatului si a rinichilor fiind astfel usurata. Efectul este dublu comparativ cu electrostimularea simpla.

Platforma cu infrarosii – 45 de minute petrecute la platforma cu infrarosii echivaleaza cu sase ore de gimnastica fara intrerupere. Musculatura este stimulata, fapt ce favorizeaza arderea grasimilor din jurul muschilor mult mai repede decat in mod normal. Prin caldura foarte puternica ce ajunge la nivel celular, grasimea este topita, producandu-se astfel o scadere considerabila a celulelor grase din organism.

Capsula Spa Line – aceasta are mai multe functii. Cu ajutorul razelor infrarosii are loc eliminarea grasimilor, prin transpiratie. Cea de-a doua functie este cromoterapia, prin care se obtine cresterea metabolismului intracelular. Briza de ioni negativi din interiorul capsulei determina oxigenarea sangelui, iar ventilatia de la nivelul capului si meloterapia ofera o stare de relaxare completa.

Sfatul specialistului


Sorina Bratu, manager, Keiko Slim Spa, spune ca “Razele infrarosii patrund 5-6 centimetri in tesuturi si topesc grasimile acumulate in exces. In 30 de minute de tratament se ard, in medie, 750 de calorii. Clienta va transpira abundent. Daca la sauna obisnuita (care produce caldura in afara corpului) transpiratia consta in apa si doar aproximativ 15% grasimi, cu ajutorul infrarosiilor (caldura sanatoasa a razelor infrarosii de adancime) se elimina 30% grasimi si toxine.”

Cui se adreseaza?


Aceste terapii sunt ideale pentru persoanele cu un program foarte incarcat. Datorita eficientei de care dau dovada, doua sedinte pe saptamana sunt suficiente pentru a te mentine in forma. Bineinteles ca si dieta trebuie ajustata putin. Fara modificari majore poti sa-ti recapeti silueta si sa-ti creezi un regim alimentar sanatos daca apelezi cu incredere la sfaturile specialistilor in domeniul remodelarii corporale.

Citeste si Revista Felicia

În articolul

Terapii spa cu infrarosii: sanatate si o silueta perfecta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x