VIDEO! 7 alimente „sănătoase” pe care nutriționiștii nu le mănâncă NICIODATĂ!

Publicat pe 08.04.2015 la 15:28 Actualizat pe 10.04.2015 la 23:16

Nutriționiștii știu că anumite alimente, deși par total inofensive, nu sunt atât de benefice organismului nostru precum li s-a dus vorba. Iată ce evită ei!

Nutriționiștii știu că anumite alimente, deși par total inofensive, nu sunt atât de benefice organismului nostru precum li s-a dus vorba. Iată ce evită ei!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

1. Sucuri detoxifiante. Promit o curățare completă a organismului de toxine, dar acest lucru este aproape imposibil - dacă te bazezi doar pe ele. Mai mult, cele din comerț sunt pline de zahăr și nu conțin fibrele pe care fructele întregi le au.

2. Untul de arahide slab în grăsimi. Arahidele per se conțin multă grăsime și cu cât încerci, în timpul procesării, să scapi de ele, cu atât adaugi mai mult sodiu și zahăr. Uită-te pe borcan - caută să aibă cât mai puține ingrediente.

3. Cereale cu zahăr natural - sunt mai bune ca cele din comerț, pline de aditivi, dar și mai bune sunt fructele și fulgii de ovăz.

4. Batoanele cu fibre. Conțin multe ingrediente găsite de obicei în dulciuri, așadar îndreaptă-te spre surse naturale de fibre precum legumele, nucile și fructele.

5. Sucurile dietetice. Nu aduc niciun beneficiu dietei tale și pot conține ingrediente artificiale care măresc pofta de mâncare.

6. Smoothie-urile. Cele din comerț conțin multe calorii și mult zahăr, așa că stai departe de ele! De ce să nu ronțăi mai bine un măr sau să savurezi o căpșună?

7. Iaurturile cu fructe sunt pline de zahăr. De ce să nu mănânci iaurt natural cu fructe alături?

În articolul

VIDEO! 7 alimente „sănătoase” pe care nutriționiștii nu le mănâncă NICIODATĂ!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x