Schoellerallibert - sistemele de ambalare şi transport inovatoare

Publicat pe 22.02.2021 la 12:00 Actualizat pe 22.02.2021 la 12:09

Mulţi dintre noi suntem obişnuiţi să coborâm la magazinul din colţul blocului şi să ne cumpărăm tot ce avem nevoie, de la alimente, la produse de igiena şi curăţenie, la jucării şi alimente pentru animalele de companie.

Schoellerallibert

De asemenea, puţini dintre noi se gândesc şi la modul în care produsele respecte au ajuns pe rafturile magazinului. Bineînţeles că această treabă producătorului sau distribuitorului. Dar se întâmplă că ne trezim şi noi în poziţia în care trebuie să ne preocupe modul în care unele produse sunt transportate.

Prin urmare dacă ţi-ai deschis o afacere ce implică importarea sau exportarea unor anumite produse, este important să acorzi o atenţie sistemelor de ambalare şi transport. Înainte de aţi spune la ce să fii atent atunci când alegi aceste sisteme, vreau să îţi povestim puţin despre Schoellerallibert.

Schoeller Allibert este o companie care de mai bine de 50 de ani inventează, proiectează, dezvoltă şi produce soluţii de ambalare din plastic returnabile. Industriile pe care compania se concentrează sunt agricultură, industria auto, industria alimentară şi de procesare a alimentelor, industria băuturilor, retail, producţia industrială şi servicii de pooling

Gama lor de produse este una complete şi cuprinde soluţii de ambalare din plastic returnabile, atât standard, cât şi personalizate. Dintre acestea fac parte şi: containere mari şi lăzi pliabile, boxpaleti rigizi din plastic simple sau duble, navete şi tăvi pentru băuturi, containere pliabile pentru băuturi, găleţi pentru deşeuri periculoase (certificate ONU), dar şi multe, multe alte. Este important să menţionăm că pe lângă modelele stând, Schoeller Allibert oferă o gamă variată de designuri moderne şi inovatoare, dar şi servicii proiectate la comandă

Mai mult decât atât, unul din produse lor, mai exact Magnum Optimum 1208, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Conai Packaging Award a trecut toate evaluările şi a ocupat locul 54 a fost clasificat ca fiind una dintre cele mai inovatoare şi mai ecologice soluţii de ambalare a anului 2020.

Magnum Optimum 1208 este un container din plastic pliabil. Acesta este reciclabil, practic, util şi versatile. Mai mult decât atât, acesta rezista la temperaturi de la -20 de grade până la 40 de grade Celsius.

Dar aşa cum ţi-am promis mai devreme, hai să vedem care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când doreşti să cumperi un sistem de ambalare ce poate fi folosit atât ca sistem de sine stator, cât şi ca sistem ce poate fi folosit în mod eficient şi ca sistem de transport.

1. Calitate – fie că ne dorim o cutie sau un container pe care să îl folosim într-un depozit pentru depozitarea lucrurilor pe care le producem sau comercializam, fie că ne dorim o soluţie ce va fi folosită atât ca sistem de ambalare, cât şi de transport, aceasta trebuie să fie una de calitate. Pentru că trebuie să ofere o protecţie totală a produselor indiferent de condiţiile de mediu. Mai mult decât atât trebuie redus numărul de produse avariate în cazul unui posibil accident. Iar dacă vorbim de un produs lichid, cutia trebuie să fie cât mai bine sigilată pentru a nu apărea scurgeri. Este important ca o cutie de depozitare sau transport să fie de calitate, căci pe lângă faptul că va rezista o perioadă mai mare de timp, aceasta ne va proteja mult mai bine produsele noastre. În acest calitatea înseamnă mai puţine pierderi.

2. Modul în care poate fi manipulată – chiar dacă este necesar ca respectiva cutie să fie mutată dintr-o parte în alta a depozitului, fie că trebuie să parcurgă o distanţă mai mare sau mai mică, aceasta trebuie să fie uşor de manipulat, astfel încât atât încărcarea produselor în cutie, cât şi mutarea cutiei sau încărcarea şi descărcarea ei în şi din mijlocul de transport trebuie să fie extrem de facilă.

3. Spaţiul din interior – Atunci când vorbim de depozitare, şi mai ales de transport, se pierde foarte mult spaţiu dacă soluţia pentru care am optat nu este una optimă. Prin urmare, trebuie să căutăm o soluţie care gestionează spaţiul cât mai eficient pentru a contribui cât mai mult la reducerea costului de transport şi chiar la obţinerea unor economii substanţiale. Deci este foarte important să avem în vedere achiziţionarea unei cutii de ambalare şi transport cât mai bine adaptată oricărui tip de spaţiu - fie el depozit sau mijloc de transport), să ofere o protecţie a mărfurilor, şi să ocupe cât mai puţin spaţiu (în mijlocul de transport/depozit) atât atunci când sunt pline, dar şi atunci când sunt goale. De la Schoeller Allibert poţi achiziţiona containere cu pereţii laterali pliabili. Aceştia ocupa extrem de puţin spaţiu la transportul de retur şi vor permite astfel o utilizare a spaţiului mult mai eficientă. Iar atunci când sunt folosiţi într-un depozit, după golirea conţinutului, containerele pot fi strânse şi poziţionate una peste alta.

4. Protecţia produselor şi a mediului înconjurător – Aşa cum îţi spuneam şi mai devreme o cutie de calitate vă proteja cu brio conţinutul din interior. Protecţia se referă la mai mulţi factori, precum şocuri mecanice, scurgeri, umiditate, căldură, ploaie şi aşa mai departe. Mai mult decât atât este important să permită trecerea aerului pentru a împiedica deteriorarea sau stricarea produselor transportate. În câteva cuvinte, soluţia pe care o alegi trebuie să se adapteze şi să facă faţă chiar şi celor mai dificile condiţii de transport.

Pe piaţa vei găsi multe multe variante care să se potrivească nevoilor tale, dar tu trebuie să o alegi pe cea mai bună.

Citește și: Cele mai bune seriale din anii '90 5 reguli simple pentru o igienă impecabilă în casă

În articolul

Schoellerallibert - sistemele de ambalare şi transport inovatoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x