Te căsătorești la sfârșitul anului? Alege o rochie de mireasă în tendințe!

Publicat pe 07.04.2015 la 17:09 Actualizat pe 16.04.2015 la 14:53

Fiecare femeie visează încă din copilărie la ziua în care va fi mireasă, iar cel mai important rol în acea zi îl joacă... rochia. Deși am fi tentați să crede că toate femeile se văd într-o rochie de prințesă, realitatea este cu totul alta. Uite ce se poartă anul acesta în materie de materialele alese, de culori, lungimi, forme și tăieturi!

Fiecare femeie visează încă din copilărie la ziua în care va fi mireasă, iar cel mai important rol în acea zi îl joacă... rochia. Deși am fi tentați să crede că toate femeile se văd într-o rochie de prințesă, realitatea este cu totul alta. Uite ce se poartă anul acesta în materie de materialele alese, de culori, lungimi, forme și tăieturi!

„Anul acesta rochiile de mireasă au o alură foarte romantică, sunt o expresie a feminității în cel mai pur stil. Mireasa anului 2015 este romantică și visătoare, motiv pentru care am ales să folosesc în crearea rochiilor de mireasă materiale fluide, mâneci din dantelă frentuzeasca și detalii realizate din paiete discrete. Urmărirea tendințelor este un aspect important pentru multe dintre româncele care își pregătesc nunta, însă le recomand ca atunci când își aleg rochia ideală, să țină întotdeauna cont de silueta lor și de locul unde se va desfășura nunta”, explică Alina Filip, designerul brandului Athena Philip.

În 2015, rochia de mireasă de un alb imaculat revine în tendințe ca o întoarcere la eleganța clasică. De asemenea, în acest an accentul pică pe detaliile din dantelă, material utilizat în moduri surprinzătoare. Din fericire pentru tine anul aduce o gamă largă de tendințe din care le pot alege pe cele care li se potrivesc atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere al personalității.

Una dintre cele mai apreciate tendințe ale anului 2015 este reprezentată de decolteul-iluzie. Acesta se realizează din materiale transparente care se întind de la bust până la guler, asigurând o apariție de o eleganță clasică și romantică. Decolteul-iluzie poate fi realizat doar din dantelă sau din aplicații de dantelă pe tull, materialele alese dictând gradul de transparență al acestuia. Ca un element de continuitate, și mânecile rochiilor sunt realizate din același material transparent, fie că sunt lungi până la încheietură, fie că doar depășesc puțin cotul.

Aplicațiile de paiete, pietre strălucitoare fine, perle sau mărgeluțe delicate oferă un plus de strălucire rochiei de mireasă pentru un efect garantat de glamour. În cazul în care se alege o astfel de rochie, bijuteriile trebuie să fie cât mai delicate și mai puține la număr sau să nu fie purtate deloc. Ținuta completă a unei mirese a anului 2015 trebuie să denote eleganță și feminitate în primul rând, nu opulență. Din acest motiv, aplicațiile realizate pe rochii sunt delicate și pun în evidența croiala și materialele pe care sunt aplicate.

Rochiile cu umerii goi sunt considerate printre cele mai romantice modele de rochii de mireasă, fiind acum și una dintre cele mai în vogă tendințe de pe podiumurile internaționale. Linia superioară a umerilor poate atrage atenția asupra decolteului stil barcă sau sub formă de inimă, acesta din urmă punând în valoare atât bustul, cât și talia. Mireasa care va alege și căreia i se va potrivi o astfel de croială, va aprecia aspectul său boem, dar modern în același timp.

Așadar, indiferent de croiala care vi se potrivește - fie că este vorba de silueta A-line, de cea tip sirenă, de cea de prințesă sau empire, țineți cont de detaliile care în acest an fac diferența dintre o rochie banală și una în tendințe. În cadrul colecțiilor Athena Philip regăsiți o gamă variată de rochii de mireasă care să vă facă să ieșiți în evidență și să vă simțiți în pas cu moda într-una dintre cele mai importante zile ale voastre.

Despre Athena Philip

Athena Philip este un brand românesc în al cărui atelier se creează rochii de mireasă și rochii de seară. Creațiile sunt realizate din materiale precum tull, dantelă franțuzească, organza și satin, fiind decorate apoi cu aplicații din perle elegante, paiete fine, pietre strălucitoare și mărgele delicate. Colecțiile Athena Philip cuprind croieli potrivite fiecărei siluete, iar orice femeie care pășește în showroom este consiliată în alegerea rochiei ideale chiar de către designerul brandului. Mai multe informații și imagini ale rochiilor Athena Philip se găsesc pe website-ul oficial, www.athenaphilip.ro.

În articolul

Te căsătorești la sfârșitul anului? Alege o rochie de mireasă în tendințe!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x