HOROSCOPUL pasiunii. Cum iubesc femeile în funcţie de ZODIE

Publicat pe 14.04.2016 la 16:25 Actualizat pe 14.04.2016 la 16:56

Fiecare persoană se manifestă diferit atunci când iubeşte. Atunci când se îndrăgostesc, femeile au caracteristicile lor esenţiale. Unele se lasă duse de val, în timp ce altele sunt precaute şi aşteaptă să vadă cum evoluează lucrurile pentru a lua o decizie.

Fiecare persoană se manifestă diferit atunci când iubeşte. Atunci când se îndrăgostesc, femeile au caracteristicile lor esenţiale. Unele se lasă duse de val, în timp ce altele sunt precaute şi aşteaptă să vadă cum evoluează lucrurile pentru a lua o decizie.

Astrologul vedic Roxana Luşneac ne-a prezentat pe scurt trăsăturile esenţiale ale femeilor, pe care ele le manifestă atunci când iubesc.

Berbec
Femeile din această zodie au multă energie și putere de caracter. Au nevoie să găsească o logică în tot ce ține de relația lor. Iubesc încet, calm și stabil, nu se lasă duse de val și au nevoie de echilibru și responsabilitate pentru un compromis pe termen lung.

Taur
Acestor femei le place să rămână puternice și se bazează foarte mult pe simțiri. Au nevoie de acea chimie deosebită pentru a se simți bine lângă partener. Odată ce au intrat într-o relație, se pot lasă duse de val, dar asta doar până în punctul în care partenerul le dezamăgeşte așteptările. Iubesc stabilitatea și natura, de aceea firea lor este de obicei una calmă și decisivă.

Gemeni
Știu să se distreze și să mențină conversații despre orice subiect. Au milioane de idei și mult optimism. Nu le place să fie singure și se îndrăgostesc puternic. Nu le place singurătatea și se atașează foarte mult de partener, mai ales atunci când le este oferită comunicarea și o anumită stabilitate, dar și amuzament.

Rac
Nu se îndrăgostesc ușor aceste femei, dar și când o fac sentimentul este unul puternic. Au nevoie de un partener cu o atitudine reală, practică și ambițioasă. Sunt ascultătoare și dau sfaturi bune, dar pentru a le cuceri, simțul umorului este un atu.

Leu
Nu au nicio problemă atunci când vine vorba de iubire, au o energie magnetică, dar în același timp le place și libertatea. Un bărbat care dorește să cucerească o astfel de nativă trebuie să lase puțin mister despre propria-i personalitate, dar în același timp să fie foarte hotărât și ambițios.

Fecioară

Încearcă mereu să fie puternice, pentru că nu le place când simt că pierd controlul asupra sentimentelor lor. Gândesc uneori prea mult, au nevoie de atenție și iubire necondiționată, dar nu într-un mod prea romantic, ci mai mult practic. Iubirea le consumă, dar în același timp li se pare simplu să fie atât geloase, fericite sau efectiv să oscileze dintr-o parte în altă.

Citeşte tot materialul aici!

În articolul

HOROSCOPUL pasiunii. Cum iubesc femeile în funcţie de ZODIE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x