Protagonista serialului Sacrificiul, Oana Cârmaciu, o vacanță plină de aventuri, în Spania

Publicat pe 15.07.2019 la 13:22 Actualizat pe 15.07.2019 la 13:30

Protagonista serialului „Sacrificiul”, Oana Cârmaciu, a ales ca destinaţie de vacanţă Spania şi a decis să îmbine relaxarea cu adrenalina pentru a se descărca după o perioadă intensă de filmări.

Începând de astăzi, distribuţia serialului „Sacrificiul” a revenit pe platourile de filmare. După o binemeritată vacanţă în care fiecare a profitat de zilele libere şi şi-a încărcat bateriile pentru o nouă perioadă de foc, aceştia continuă filmările pentru noul serial produs de Ruxandra Ion, care va fi difuzat începând din această toamnă la Antena 1.

Protagonista serialului „Sacrificiul”, Oana Cârmaciu, a ales ca destinaţie de vacanţă Spania şi a decis să îmbine relaxarea cu adrenalina pentru a se descărca după o perioadă intensă de filmări.

Nu îmi place să stau foarte mult într-un loc, nici măcar în vacanţă, aşa că mi-am împărţit perioada în două: am alocat şase zile regiunii Costa Brava, iar ultimele cinci zile le-am petrecut în Barcelona. Ca să mă deplasez mai uşor, am închiriat o maşină şi am reuşit astfel să văd în fiecare zi un oraş ori un loc nou. Am făcut scuba diving, însă cea mai mare aventură am trăit-o în Tossa de mar, un orăşel cetate cu fortificaţii care avea un golf superb! Acolo am îndrăznit să urc timp de o oră un perete de stânci, desculţă, în costum de baie. Am ajuns la o înălţime de 12 metri de mare cu o privelişte frumoasă. A fost o experienţă palpitantă, având în vedere că nu eram foarte bine echipată. Zilele petrecute în Barcelona le-am dedicat plimbărilor, iar acum sunt pregătită să revin pe platourile de filmare cu bateriile încărcate!”, a declarat Oana Cârmaciu.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Din distribuția serialului mai fac parte: Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Michaela Prosan, Ioana Blaj, Doinița Oancea, Ana Crețu, Conrad Mericoffer și Cosmina Dobrotă, Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Marian Râlea, Virginia Rogin, Mihai Călin, Bogdan Stanoevici, Alexandru Ion, Alina Florescu, Mihai Gruia Sandu, Claudiu Istodor, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Damian Drăghici, Cristi Iacob, Julia Marcan și Tudor Roșu, iar Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță sunt protagoniștii serialului. ”Sacrificiul”.

În articolul

Protagonista serialului Sacrificiul, Oana Cârmaciu, o vacanță plină de aventuri, în Spania

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x