Vlad Gherman, mărturisiri despre experiența de pe platourile de filmare de la “Fructul oprit”: “Mori de râs!”

Publicat pe 26.03.2018 la 09:08 Actualizat pe 26.03.2018 la 09:29

Vlad Gherman, actorul care îl interpretează pe Ioan în serialul “Fructul oprit”- difuzat miercurea,de la ora 20.00, la Antena 1, mărturisește că zilele petrecute la filmări se încheie de multe ori cu mult umor. Fac echipă pe platourile de filmare și reușesc să îmbine utilul cu plăcutul! Unul dintre actorii responsabili pentru aceste momente este Liviu Vârciu.

Doamne, ce om! Este super, super tare! Mori de râs cu el! Are harul ăsta, să te facă să râzi numai prin simplul fapt că îți povestește ceva. Este un om de nota 100! Personajul pe care îl are în «Fructul oprit» i se potrivește mănușă! O să aibă un rol consistent, o să vedeți în ce povești intervine el.”, spune Vlad Gherman despre noul său coleg din serial.

Liviu Vârciu s-a alăturat recent distribuției de la “Fructul oprit” și va putea fi urmărit de telespectatorii Antenei 1 în postura de actor, în fiecare miercuri, de la ora 20.00. În serial, Liviu joacă rolul lui Costică, un personaj care pe parcursul difuzării episoadelor va deveni extrem de important în povestea producției. “Fructul oprit” îi dă posibilitatea artistului de a se întoarce la marea sa dragoste, actoria.

Costică se numește personajul meu. Este un nume predestinat pentru fața mea, nu am avut și eu un rol de director în toate filmele pe care le-am făcut. Costică e un tip așa ca mine, nu trebuie să joc un contre emploi. Trebuie să joc un băiat care a muncit, care a cântat înainte. A muncit toată viața și și-a deschis o pizzerie”, își descrie Vârciu personajul.

Vlad Gherman și Liviu Vârciu pot fi urmăriți de telespectatori, alături de o distribuție de excepție, într-o poveste impresionantă: “Fructul oprit”, miercurea, de la ora 20.00. “Poți iubi două persoane deodată?”, este întrebarea care își caută răspunsul în serialul de la Antena 1, produs și regizat de Ruxandra Ion.

Pe Vlad Gherman îl puteți urmări și la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții).

În articolul

Vlad Gherman, mărturisiri despre experiența de pe platourile de filmare de la “Fructul oprit”: “Mori de râs!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x