• LUNI, 07 IANUARIE 2019

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri. Una dontre acestea a fost despre primele piese de teatru în care a jucat ca actor profesionist.

  Prima piesă a fost la Teatrul Mic. Am jucat în «Niște țărani». Eram în anul II”.

  Actorul a povestit care a fost traseul său ca actor de teatru. Cum a ajuns de la București, la Ploiești și înapoi la București, aflați din clipul de mai jos.

  În general, nu am vrut să joc un rol anume, un personaj anume. Sunt un actor cu multă șansă și mi s-a oferit de către regizori roluri. Nu am vrut să joc nicodată Hamlet pentru că e atât de greu să joci Hamlet, încât am preferat să îl citesc. Pentru un actor e greu să joci ce a scris Shakespeare”, a mai mărturisit Marian Râlea la Happy Channel.

  Definiția amorului, a iubirii în viziunea lui Marian Râlea?

  Amorul e atunci când ți se taie respirația și nu mai poți respira. Așa am simțit întotdeauna”.

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 19 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Actrița Ioana Barbu, despre primul ei contact cu filmul: ”Țin minte că era ceva magic”

  acum 12 zile

   Ioana Barbu a acceptat invitația Irinei Margareta Nistor de a se lăsa ”descusută” la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel. Actrița în vârstă de 36 de ani este cunoscută publicului cinefil din pelicula...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »