• MARTI, 06 MARTIE 2018

  Rețeta daneză a fericirii. Mica enciclopedie Hygge

   ”Fericirea este un lucru mărunt”, așa s-ar traduce termenul ”Hygge”. Acesta este un termen specific danez, un termen de desemnează un adevărat fenoment ce a cuprins întreaga lume. 

  Totul a pornit de la Meik Wiking, autorul cărții ”Hygge”, fondatorul ”Institului de cercetare a fericirii” din Danemarca.

  Cartea este un ghid care ne face să înțelegem de ce danezii sunt cei mai fericiți oameni din lume”, explică Cristina Ciobănașu la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică de la 15.30.

  Meik Wiking este chiar invitatul acestei ediții de ”PoveștiCOOL”.

  Cred că am fost pur și simplu curios să aflu răspunsurile unor întrebări pe care, de fapt, ni le punem în fiecare zi la institutul de cercetare a fericirii. totul a început în 2013”, a declarat, Meik Wiking în interviul acordat în exclusivitate pentru Happy Channel.

  Care este rețeta fericirii și ce alte lucruri interesante a povestit Mike Wiking la Happy Channel aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  "Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

  acum 5 ore

  Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

  ”Carnea de porc a rămas cea mai «curată», nu este plină de tot felul de hormoni”, spune un medic nutriționist, la ”CulTOUR”

  acum 7 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30), medicul nutiționist Laura Ene a spus care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, dacă vrem să adoptăm un stil de viață sănătos.

  Descoperă secretele unui machiaj perfect. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel

  acum 8 ore

  Descoperă secretele unui machiaj perfect, indiferent de ocazie. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”.

  Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

  acum 12 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

  Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

  acum 1 zile

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »