• Elixirul frumuseții a fost dezvăluit! Ce face Anca Țurcașiu pentru a se menține într-o formă de invidiat

  acum 746 zile

  La 46 de ani, Anca Țurcașiu se poate mândri cu o siluetă ca de adolescentă. Frumoasa artistă și ambasadoare a postului Happy Channel a dezvăluit secretul corpului ei frumos.

  Vezi care a fost cea mai frumoasă vacanţă petrecută de ambasadoarea Happy Channel, actriţa Carmen Tănase

  acum 760 zile

  Actriţa Carmen Tănase, una dintre ambasadoarele Happy Channel, povesteşte, cu farmecu-i recunoscut, despre cele mai frumoase vacanţe. Ele au avut loc mai ales în copilărie şi au fost una mai frumoasă decât cealaltă, dar actriţa îşi reaminteşte cu emoţie mai ales de una dintre ele, când avea cinci ani.

  Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan au cântat despre "Dragostea din tei". Vezi aici momentul lor inedit!

  acum 780 zile

  Moment de zile mari! Frumoasa Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan au urcat împreună, sâmbătă seara, pe scena show-ului de transformări "Te cunosc de undeva!", de la Antena1. Cei doi au cântat despre "Dragostea din tei".

  WOW! E incredibil cum arată! Anca Țurcașiu s-a transformat în Shirley Bassey

  acum 796 zile

  E frumoasă, talentată și reușește să impresioneze la fiecare apariție a ei! Anca Țurcașiu nu face excepție nici de această dată, ea trecând printr-o transformare impresionantă în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!".

  VIDEO: Anca Ţurcaşiu, în pielea lui Ricky Martin pe scena "Te cunosc de undeva"!

  acum 801 zile

  Ricky Martin este personajul pe care îl interpretează Anca Ţurcaşiu, în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!". Piesa are un mesaj special și impune o stare specială. Cea mai mare probemă a Ancăi Țurcașiu este că nu poate fi bărbat.

  Anca Țurcașiu trăiește la "vida loca" și se TRANSFORMĂ în Ricky Martin. A învățat spaniolă de la soțul ei

  acum 802 zile

  Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu se transformă în Ricky Martin și cântă în limba spaniolă piesa acestuia, “La Mordidita”.

  Ești telespectatorul nostru fidel, te PREMIEM! Urmărește indiciile de la TV și te alegi cu #happypremii!

  acum 810 zile

  Din 8 martie am pornit împreună pe un nou drum. Am ales fericirea, ne-am trezit zi de zi zâmbind. Tu, fanul nostru, ai fost alături de noi. Vrem să te premiem, așa că hai la CONCURS!

  Șlagărele uitate ale românilor sunt din nou la modă. Iat-o pe Anca Țurcașiu cum interpretează „Inima ta”!

  acum 815 zile

  Frumoasa ambasadoare a fericirii de la Happy Channel s-a transformat preț de câteva momente în buna sa prietenă, Corina Chiriac. Momentul Ancăi Țurcașiu a fost urmărit cu sufletul la gură de cei patru jurați de la "Te cunosc de undeva!", dar și de telespectatori.

  Seamănă sau nu? Anca Țurcașiu s-a transformat în Corina Chiriac

  acum 816 zile

  Sâmbăta aceasta, ruleta personajelor le-a oferit spre interpretare talentaților concurenți mai mulți artiști români celebri ca în alte ediții.

  "Bună seara, prieteeeeeni!" Am aflat cum cântă Cristi Minculescu pe voce de damă. Mulțumiri, Anca Țurcașiu!!!

  acum 822 zile

  Anca Țurcașiu l-a adus pe scenă pe unul dintre cei mai iubiți artiști ai românilor, inconfundabilul Cristi Minculescu, solistul trupei Iris.

  Transformare SPECTACULOASĂ! Anca Ţurcaşiu, în rolul lui Cristi Minculescu

  acum 823 zile

  Dacă e sâmbătă, 16 aprilie, e seara transformărilor spectaculoase la Antena 1. Un moment special îi aparţine frumoasei artiste Anca Ţurcaşiu, care va intra în pielea lui Cristi Minculescu.

  Anca Țurcașiu, crudă și rece, în rolul lui Marlene Dietrich

  acum 831 zile

  Crudă, rece și blondă. Așa va fi Anca Țurcașiu, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Marlene Dietrich și va interpreta, în limba germană, cântecul “Johnny”.

  Moment SPECTACULOS! Anca Țurcașiu s-a transformat în Mioara Velicu și a cântat muzică populară. Ascult-o și tu aici!

  acum 836 zile

  Pentru câteva momente, Anca Țurcașiu a schimbat registrul muzical. De dragul show-ului "Te cunosc de undeva!", de la Antena 1, îndrăgita artistă s-a transformat în Mioara Velicu.

  Anca Țurcașiu și-a schimbat look-ul. Iată cum arată acum îndrăgita artistă

  acum 837 zile

  Primăvara a venit cu schimbări pentru Anca Țurcașiu. Sau cel puțin este vorba despre unele schimbări temporare.

  Cristina Ciobănașu: "E un sentiment plăcut să știi că există persoane care te admiră"

  acum 838 zile

  Ne-a stârnit interesul prin înființarea ONE Band, iar în momentul de față Cristina Ciobănașu se pregătește să ne uimească din nou. Am reușit să vorbesc cu ea despre carieră, viața personală, dar și despre noile surprize pe care le pregătește fanilor, alături de multe gânduri bune și aprecieri.

  Donna Summer, tu ești? Nu, e Anca Țurcașiu - creață și transformată total!

  acum 849 zile

  Pentru superba concurentă de la „Te cunosc de undeva!”, Donna Summer a fost, cu adevărat, o provocare neașteptată, dar peste care a trecut cu ușurință.

  Modificări grila TV Happy Channel!

  acum 849 zile

  Dragă #happypeople, datorită cererilor tale, grila Happy Channel s-a modificat.

  Carmen Tănase a vorbit deschis despre obiectivele Happy Channel:”Sărim în sprijinul oamenilor care au nevoie de noi”

  acum 854 zile

  Îndrăgita actriță Carmen Tănase, care poartă și titulatura de ambasadoare a fericirii la Happy Channel, a vorbit deschis despre obiectivele pe care le vizează postul tv.

  Transformarea spectaculoasă a Ancăi Țurcașiu! Artista l-a adus pe Jason Derulo în România

  acum 857 zile

  Fără îndoială, Anca Țurcașiu este una dintre cele mai talentate artiste din țară, iar acest lucru îl demonstrează de fiecare dată când are ocazia.

  Moment artistic excepțional realizat de Anca Țurcașiu. Tribut emoționant în memoria Mădălinei Manole

  acum 857 zile

  Au fost nu doar colege de breaslă, ci și bune prietene. Acum a venit momentul ca Anca Țurcașiu să –I aducă un tribut regretatei artiste Mădălina Manole.

  După ce a căzut de la etajul cinci, Pisica Ancăi Țurcașiu a supraviețuit 48 de ore lângă țeava de eșapament a mașinii artistei

  acum 858 zile

  De o întâmplare incredibilă a avut parte Anca Țurcașiu, ambasadoarea Happy Channel. Acum câteva zile, pe 6 martie, interpreta nu a mai găsit în casă pisicuța pe care o adoptase acum aproape doi ani. Ce a urmat este greu de crezut, dar perfect adevărat.

  Platoul Neatza, invadat de vedetele Happy Channel!

  acum 861 zile

  Zi mare pentru doamne, schimbare majoră pe micile ecrane. Euforia se transform în fericire de astăzi, căci pe ecranul tău scrie de acum Happy Channel!

  Gestul emoţionant al Ancăi Ţurcaşiu pentru mama ei

  acum 862 zile

  8 Martie- Ziua Femeii, Ziua Mamei. Este unul dintre momentele în care Anca Ţurcaşiu îşi aminteşte cu drag de cea care i-a dat viaţă. Cântăreaţa nu a ratat ocazia şi a făcut un gest emoţionant pentru mama sa, Elena.

  Gwen, tu eşti? Anca Ţurcaşiu, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată - o blondă irezistibilă şi îndrăzneaţă

  acum 864 zile

  Pentru câteva minute, telespectatorii şi juraţii de la "Te cunosc de undeva", au crezut că o văd pe Gwen Stefani în faţa lor. Şi asta pentru că Anca Ţurcaşiu s-a transformat total.

  Imagine de colecţie! Aşa arăta Anca Ţurcaşiu la prima şedinţă foto, pe când avea doar 18 ani

  acum 864 zile

  Anca Ţurcaşiu a deschis sertarul cu amintiri. Frumoasa artistă a făcut publică pe contul personal de Facebook o fotografie dragă ei, de la prima sa şedinţă foto.

  «
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »