• JOI, 11 IANUARIE 2018

  Ele sunt cele mai infidele zodii. Pur și simplu aceste native nu se pot abține!

   Astrologii spun că nu doar bărbații sunt predispuși la a-și înșela partenerele, ci există și femei care înșală fără niciun regret.  Așadar, iată care sunt aceste femei care înșală:

  Femeia născută în zodia BERBEC:

  Nativele născute sub acest semn zodiacal nu se tem să-și dea frâu dorințelor, mai ales dacă partenerul lor actual nu le satisface în întregime. Pentru ele, una este iubirea și afecțiunea, alta este pasiunea și dorința pentru relațiile intime. Aceste femei au nevoie de un bărbat care să le satisfacă în dormitor și să le îndeplinească toate dorințele și fanteziile, de aceea, vor fi mereu în căutarea unui bărbat care să fie dispus să facă aceste lucruri.Totodată, femeile berbec vor fi tentate să înșele și în momentul în care partenerul lor le oferă totul. 

  Femeia născută în zodia GEMENI:

  O altă femeie care este la fel de infidelă ca și femeia berbec, este femeia din gemeni. Aceasta vrea să descopere mereu lucruri noi și să experimenteze cât mai mult, deci este suficient să apară un nou bărbat la orizont pentru a-i stârni interesul. Sunt femei pretențioase și nu vor intra în patul oricui, ci vor alege bărbatul care le va uimi cu o minte strălucită. Aceste femei se îndrăgostesc foarte repede, însă se și plictisesc la fel de repede.

  Femeia născută în zodia SĂGETĂTOR:

  Aceste femei sunt ahtiate după aventură și nu pot fi stăpânite cu ușurință, de aceea, nu vor refuza niciodată o ofertă la aventură. Nu vor să-și mintă partenerul și de aceea, le este mai ușor să mărturisească păcatul comis. De asemenea, această poftă de aventură și de necunoscut scade odată ce aceste femei înaintează în vârstă.

  Sursa: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 251 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 252 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 256 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 256 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »