• MIERCURI, 08 MARTIE 2017

  HOROSCOP 8 martie - Zi EXTRAORDINARĂ pentru gemeni!

  Specialiștii au pregătit principalele previziuni pentru ziua de 8 Martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Ai multe de rezolvat acasă, împreună cu membrii familiei. Este posibil să te urnești mai greu în a demară treburi gospodărești, pentru că dorință de izolare și de contemplare a naturii înconjurătoare este la cote mari. Concentrează-ți eforturile, apelează la sprijinul celor dragi și implică-te atât cât poți. Dialogurile cu membrii familiei sau cu rudele sunt binevenite.

  Taur
  O zi cu multe dialoguri, atât la serviciu, cât și în segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de păreri și informații este benefic, oferindu-ți totodată și soluții viabile pentru situațiile-problemă în care te afli. Evită totuși să povestești prea mult despre neplăcerile tale. Unii ar putea interpretă greșit cele spuse de ține și asta te-ar necaji profund.

  Gemeni
  Banii și implicațiile lor reprezintă temă principală a zilei. Este rost să primești recompense materiale, favoruri dinspre segmentul profesional, dar și cei dragi îți vor oferi surprize plăcute. Pe de altă parte va trebui să cheltuiești, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi și tu al rândul tău niscai atenții cuiva apropiat. Evită extravaganțele și hazardul!

  Rac
  Capacitățile extrasenzoriale sunt accentuate, astfel că revelațiile se vor înlănțui pe tot parcursul zilei. Totuși, desprinderea de realitatea cotidiană și visatul cu ochii deschiși sunt periculoase dacă depășesc limitele. De aceea, controlează-te și menține contactul permanent cu planul material, prin activități practice sau discuții banale cu ceilalți. Ține pentru ține cele descoperite astăzi.

  Leu
  Sunt momente bune pentru a observă discret ce se petrece în preajmă ta. Inutitia este accentuată, astfel că foarte ușor poți simți starea de spirit a celor dragi și apropiați. Unii sunt îngrijorați de bani, alții de poziția socio-profesională, iar alții de sănătate. Pentru toată lumea poți găsi soluții și sfaturi deosebite. Din asta, tu vei obține un dram de înțelepciune, dar și aprecierile sincere ale celorlalți.

  Fecioară
  Mulți vor dori să vorbească cu ține astăzi, mai ales prietenii. Se pare că deschiderea ta spre domeniile practice și observarea atentă a detaliilor te face un bun sfătuitor, dar și un personaj respectat. În mod special ai succes în medierea conflictelor parteneriale sau în reorientarea profesională a celor care se află în impas. Tu la rândul tău vei avea de învățat din cele discutate.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop săptămâna 11 - 17 decembrie. O zodie va avea noroc de bani în plus

  acum 9 ore

   Zodia Berbec O săptămână focalizată pe relațiile cu ceilalți și pe ceea ce poți realiza alături de ei. Tentația de a te baza mult pe ceea ce spun sau ce fac partenerul de viață, colaboratorii, rudele este păbugoasă și ar fi bine să o ții în frâu....

  Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: atenție mare la ce spui, s-ar putea să ai probleme

  acum 13 ore

  Iată ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte pentru astazi, luni, 11 decembrie.

  Horoscopul de weekend. Întâlniri, cheltuieli, petreceri. Vezi ce zodie va avea noroc la bani în acest weekend

  acum 3 zile

  Iata ce au rezervat astrele pentru weekendul 9-10 decembrie pentru fiecare zodie in parte.

  4 zodii care știu să facă bani din orice în 2018

  acum 4 zile

  Ele stiu să scoata bani si din piatra seaca!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »