• MIERCURI, 08 MARTIE 2017

  HOROSCOP 8 martie - Zi EXTRAORDINARĂ pentru gemeni!

  Specialiștii au pregătit principalele previziuni pentru ziua de 8 Martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Ai multe de rezolvat acasă, împreună cu membrii familiei. Este posibil să te urnești mai greu în a demară treburi gospodărești, pentru că dorință de izolare și de contemplare a naturii înconjurătoare este la cote mari. Concentrează-ți eforturile, apelează la sprijinul celor dragi și implică-te atât cât poți. Dialogurile cu membrii familiei sau cu rudele sunt binevenite.

  Taur
  O zi cu multe dialoguri, atât la serviciu, cât și în segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de păreri și informații este benefic, oferindu-ți totodată și soluții viabile pentru situațiile-problemă în care te afli. Evită totuși să povestești prea mult despre neplăcerile tale. Unii ar putea interpretă greșit cele spuse de ține și asta te-ar necaji profund.

  Gemeni
  Banii și implicațiile lor reprezintă temă principală a zilei. Este rost să primești recompense materiale, favoruri dinspre segmentul profesional, dar și cei dragi îți vor oferi surprize plăcute. Pe de altă parte va trebui să cheltuiești, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi și tu al rândul tău niscai atenții cuiva apropiat. Evită extravaganțele și hazardul!

  Rac
  Capacitățile extrasenzoriale sunt accentuate, astfel că revelațiile se vor înlănțui pe tot parcursul zilei. Totuși, desprinderea de realitatea cotidiană și visatul cu ochii deschiși sunt periculoase dacă depășesc limitele. De aceea, controlează-te și menține contactul permanent cu planul material, prin activități practice sau discuții banale cu ceilalți. Ține pentru ține cele descoperite astăzi.

  Leu
  Sunt momente bune pentru a observă discret ce se petrece în preajmă ta. Inutitia este accentuată, astfel că foarte ușor poți simți starea de spirit a celor dragi și apropiați. Unii sunt îngrijorați de bani, alții de poziția socio-profesională, iar alții de sănătate. Pentru toată lumea poți găsi soluții și sfaturi deosebite. Din asta, tu vei obține un dram de înțelepciune, dar și aprecierile sincere ale celorlalți.

  Fecioară
  Mulți vor dori să vorbească cu ține astăzi, mai ales prietenii. Se pare că deschiderea ta spre domeniile practice și observarea atentă a detaliilor te face un bun sfătuitor, dar și un personaj respectat. În mod special ai succes în medierea conflictelor parteneriale sau în reorientarea profesională a celor care se află în impas. Tu la rândul tău vei avea de învățat din cele discutate.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »