HOROSCOPUL IUBIRII pentru luna martie - BERBEC: Pasiune, sare, piper, dar și posibile note conflictuale

Publicat pe 23.02.2017 la 15:01 Actualizat pe 23.02.2017 la 15:20

Principalele previziuni pentru prima luna a primaverii.

Pinterest

Primăvara bate la ușă, iar consultanții în astrologie au realizat principalele previziuni pentru prima lună a noului sezon. Cum debutează luna martie și cum le merge nativilor zodiacului, pe plan amoros, puteți afla în materialul de mai jos!

Specialiștii de la eastrolog.ro au realizat previziunile pentru fiecare zodie în parte, valabile pentru luna martie.

Berbec
Venus, planeta dragostei și a cuplului, rămâne în Berbec și în martie 2017. Are însă o problemă: pe data de 4 începe să retrogradeze și va fi retrogradă până pe 15 aprilie. Prin urmare, predispoziția relațională a Berbecilor se accentuează.

Se intensifică viața socială sau cea amoroasă, reiei legătura cu prieteni pe care nu i-ai văzut de mult timp, te reîntâlnești cu foști colegi sau îți reapar în drum foste iubiri.

Așteaptă-te, însă, să fie repuse pe tapet probleme relaționale mai vechi, care nu au fost clarificate la timpul lor, sau să te confrunți cu situații care te obligă să te gândești dacă ești în relația potrivită, ce vrei de la o relație, ce așteptări ai de la omul drag sau cum poți tu să-i împlinești așteptările.

Planeta Marte adaugă pasiune, sare, piper, dar și posibile note conflictuale în prima decadă.

Taur
Luna martie 2017 nu este cea mai fericită pentru Tauri pe tărâm relațional.

Venus, planeta iubirii și a armoniei, este retrogradă într-o casă care poate aduce dezamăgire, situații confuze, limitarea libertății de acțiune, interiorizare sau, pur și simplu, lipsă de interes.

Partea cea mai neplăcută este că și Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, se află pe același teritoriu defavorabil, până pe 10 martie. Prin urmare, prima decadă a lunii nu promite mare lucru.

Peisajul începe să se anime după 10 martie 2017, când Marte intră în Taur. Acum ai o mai mare putere de atracție, ești mai sexy, mai dezinvolt(ă).

Totuși, ceva rămâne ascuns, încurcat, ambiguu, complicat. Poate că ar fi bine să discuți cu cineva de încredere despre ceea ce te frământă.

Gemeni
Stai bine în plan sentimental: legătura specială dintre Saturn, aflat în casa cuplului Gemenilor, și Jupiter, stăpânul casei relațiilor Gemenilor (aflat, culmea, în casa iubirii și a plăcerilor!), face toți banii. Te poți bizui pe ea, indiferent de situație, până în toamna 2017.

Această configurație astrală fortifică legăturile, le așază pe o bază fermă, iar pentru unii Gemeni, le oficializează.

În martie 2017 Venus, planeta cuplului Gemenilor, se află și ea într-o casă foarte bună, casa a unsprezecea din horoscopul tău solar. Din această poziție, nu numai că se poziționează armonios față de casa relațiilor Gemenilor, dar îți aduce oportunități sentimentale, cel mai probabil prin intermediul prietenilor, al protectorilor și al susținătorilor, sau facilitate de participarea la activități de grup ori evenimente cu public.

Rac
În martie 2017 devine foarte clar că viața relațională și viața profesională a Racilor au ceva în comun.

Dacă situarea lui Saturn, stăpânul casei cuplului Racului, în casa muncii și a îndatoririlor curente a Racului, dăinuie încă din 2015, acum se întâmplă că și Venus, planeta dragostei, s-a cantonat în casa carierei Racului, de unde nu va pleca prea curând.

Aceste configurații dau de înțeles că poziția, cariera sau munca Racilor sunt influențate de sentimente sau, invers, viața intimă depinde de cea profesională. Oricum, pare că inima îți bate pentru cineva cu care ai conexiuni profesionale.

Cumva, se mai poate pune problema unei diferențe ierarhice între parteneri. Una peste alta, însă, situația nu este foarte limpede și nici prea comodă.

Leu
Pe termen mediu, stăpânul casei cuplului Leului cooperează excelent cu stăpânul casei iubirii și a sexualității Leului. Poți construi o nouă relație, poți consolida una veche sau poți avea un alt fel de împlinire relațională. Comunicarea este esențială pentru bunul mers al lucrurilor.

În martie 2017, stăpânul casei cuplului Leului cooperează armonios și cu Venus, planeta dragostei, ceea ce-ți sporește șansele la fericire.

Amplasarea lui Venus arată, însă, că acum contează foarte mult comuniunea de principii și de interese intelectuale, culturale sau spirituale, că dragostea poate fi un mijloc prin care să descoperi lumea, să-ți lărgești orizontul, să evoluezi.

O călătorie cu miză romantică sau o relație cu cineva de la distanță nu sunt excluse.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOPUL IUBIRII pentru luna martie - BERBEC: Pasiune, sare, piper, dar și posibile note conflictuale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x