Horoscopul zilei: CAPRICORN - Nemulţumirile ating cote alarmante astăzi!

Publicat pe 05.12.2016 la 08:13 Actualizat pe 05.12.2016 la 08:24

Previziuni pentru fiecare zodie in parte!

Berbec

Prietenii și protectorii îți dau târcoale. Poate fi vorba de întâlniri și dialoguri providențiale, chiar dacă temă discuției îți displace. Sunt momente favorabile pentru a află lucruri importante legate de conduită și carieră ta profesională. Deocamdată, mentalul îți este confuz și cu greu poți face față relațiilor cu ceilalți. Ține cont de sfaturile și îndemnurile celorlalți!

Taur

O zi în care prestigiul social îți este pus la încercare. Sunt posibile altercații cu șefii, de aceea fii prudent. Temperează-ți reacțiile! Debordezi de energie și asta poate duce la tensiuni greu de aplanat cu cei din jur. De reținut că ai nevoie să-ți schimbi concepțiile și atitudinea vizavi de tot ce ține de autoritate și reprezentanții ei. După-amiază mergi la cumpărături!

Gemeni

Sufletul tau are nevoie de rafinare si liniste. Sunt momente bune pentru a-ti imbogati bagajul de cunostinte cu subiecte legate de cultura si civilizatia altor popoare. Studiile pe termen lung ar trebui sa te preocupe constant. Daca te afli in situatia de a sustine examene sau interviuri, pregateste-te serios, dar evita suprasolicitarea fizica si mentala.

Rac

Astăzi se pune problemă achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Poți fi nemulțumit de banii și bunurile pe care le deții în comun cu un partener de viață, însă tu ești cel care are nevoie de modificarea concepțiilor și atitudinilor vizavi de aceste aspecte ale vieții. Pe de altă parte, privește oamenii și evenimentele din jurul tău și prin prismă planurilor subtile.

Leu

Relațiile parteneriale îți dau bătăi de cap. Poate fi vorba atât despre partenerul de viață, cât și despre colaborarile în care ești implicat sau vrei să te implici. De reținut că toate acestea sunt modalități prin care Universul te ajută să devii mai încrezător în forțele tale și mai atent la vocea ta interioară. Desprinde-te cu curaj de vechile colaborări nemulțumitoare!

Fecioară

Ziua este delicată la capitolul muncă și relații colegiale. Ai dori să faci mai multe, mai altfel, însă de fiecare data parcă te lovești de tot soiul de obstacole. Hibă este la ține, pentru că este nevoie să tratezi muncă și implicațiile ei mult mai detașat. Provocările sunt majore și subtile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului cardio-vascular. Odihnește-te mai mult!

Balanţă

Sentimentele, dorință de iubire și poate chiar și de distracții sunt temele majore ale acestei zile. Persoană iubită parcă nu mai este pe gustul tău, însă ai nevoie de curaj și un plan bine pus la punct pentru a schimbă starea lucrurilor în acest segment de viață. Recomandabil este să-ți rezervi momente de relaxare și să te ocupi de un hobby.

Scorpion

Cu toate ca esti preocupat de proiectele pe care le desfasori in comun cu altii, astazi va trebui sa dai socoteala membrilor familiei si sa te ocupi de treburile gospodaresti. Recomandabil este sa stabilesti si sa intretii relatii armonioase cu neamul tau, pentru ca toate evenimentele vietii tale pornesc de la acesta. Te așteaptă și niscai treburi gospodărești.

Săgetător

S-ar putea să fii nevoit să pleci într-o călătorie scurtă. Fie că este vorba despre vizitarea unei rude apropiate, fie de un scop profesional, mergi detașat și evită implicarea emoțională în teme care nu te privesc. Poți află vești interesante, iar unele chiar importante pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Dozează-ți eforturile și evită provocările colegilor de serviciu.

Capricorn

Provocarea zilei este legata de banii si favorurile pe care le obtii din munca desfasurata la serviciu. Nemultumirea atinge cote alarmante, dar depinde de tine cum reactionezi la concluziile trase de pe urma anlizei situatiei tale financiare. Este nevoie sa-ti schimbi sistemul valorilor morale si sa privesti oamenii si evenimentele din preajma ta ceva mai detașat.

Citeşte mai departe AICI:

În articolul

Horoscopul zilei: CAPRICORN - Nemulţumirile ating cote alarmante astăzi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x