• MIERCURI, 18 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. CAPRICORN: lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine

   Zodia Berbec

  Luna în Balanță aduce în atenție relațiile parteneriale și profesionale. Este posibil că astăzi să te simți manipulat de către un superior sau colaborator, de aceea e foarte important să-ți păstrezi integritatea și să nu te abați de la ceea ce crezi că e corect și valoros pentru tine, oricare are fi promisiunile care ți se fac. Ai curajul să schimbi ceea ce nu funcționează sau nu corespunde valorilor tale morale.

  Zodia Taur

  Munca la care te-ai înhămat, sarcinile care-ți revin la locul de muncă sau regulile de ordine interioară, ar putea să ți se pară constrângătoare și în totală neconcordanță cu cine ești și ce ți-ar plăcea de fapt să faci. Este o zi revelatoare, care te ajută să faci o distincție clară între compromis și alegere autentică. E timpul să-ți asumi puterea, să renunți la balast, să te implici în proiecte care te inspiră cu adevărat.

  Zodia Gemeni

  Demult nu te-ai mai simțit atât de puternic și atât de capabil să iei frâiele vieții în propriile mâini. Este o perioadă în care-ți poți redefini prioritățile, în scopul de a-ți face ordine în viață. Dacă în ultimii doi ani ai neglijat viața de familie și planul personal în general, acum a venit momentul să schimbi asta.

  Zodia Rac

  Puterea ta stă în abilitățile de comunicare, în elocvență și convingerea cu care transmiți orice mesaj, și în cunoaștere. Orice conversație sau negociere poate fi întoarsă cu ușurință în avantajul tău, cu ajutorul argumentelor, de o logică imbatabilă. Și totuși, nu împinge lucrurile prea departe, prin dominare și manipulare, și renunță la dorința de a controla totul, mai ales în familie.

  Zodia Leu

  Nimic nu ți se pare imposibil de făcut și nicio culme prea greu de atins, câtă vreme știi exact cine ești, ce poți și încotro te îndrepți. Această perioadă aduce, pentru ține, experiențe care-ți confirmă puterea, îți cresc încrederea în tine și te ajută să atingi succesul în orice îți propui să faci. Succesul este mai ales de natură profesională și financiară.

  Zodia Fecioară

  Preocupările sau nemulțumirile legate de bani nu reprezintă altceva decât o motivație în plus pentru a te mobiliza și a materializa niște dorințe. De inspirație nu duci lipsă, de sprijin din partea familiei nici atât, așa că acum e momentul potrivit pentru a face primul pas în direcția transpunerii unor aspirații în realitate.

  Zodia Balanță

  Contextul astral de astăzi te ajută să-ți dai seama unde e locul tău și lângă cine. Dacă astăzi te simți în locul nepotrivit, iată un motiv bun pentru a face niște schimbări relaționale, pentru a renunța la niște atașamente și a recunoaște eventualele greșeli din trecut. Este un moment prețios, care aduce purificare, transformare și creștere, dacă ești dispus să privești adevărul în față.

  Zodia Scorpion

  Puterea și curajul de a transforma diverse lucruri în tine și în viața ta îți sunt inspirate de prieteni. Relațiile cu aceștia joacă un rol extrem de important în această perioadă, așa că fii receptiv și deschis, pentru a primi mesajele în formă pură, fără judecăți sau frică. Acum se pot închega niște relații, se pot transforma și revizui aspirațiile tale pe termen lung.

  Zodia Săgetător

  Nehotărârea care te-a oprit până acum să faci schimbările benefice în viața ta, în special în zona carierei, acum nu-și mai găsește locul. Știi exact ce vrei și ai știut întotdeauna, însă acum poți revunoaste și îți poți asuma noile alegeri. Prin urmare, e momentul să faci primul pas în schimbare, să hotărăști cu cine mergi la drum și să stabilești itinerariul.

  Zodia Capricorn

  E posibil ca astăzi să te temi că ai putea pierde ceva: o funcție, o poziție, sau recunoașterea și aprecierea de care te-ai bucurat în sfera profesională până acum. Așadar, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să te relaxezi și să lași voința divină să se manifeste. Lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine, dacă ai încredere.

  Zodia Vărsător

  Cu Luna în Balanță, astăzi tinzi să ții cu dinții de unele convingeri. Pur și simplu nu vrei să renunți cu niciun preț la punctul tău de vedere, ceea ce te împiedică să vezi realitatea așa cum este. Așadar, e necesar să accepți că există și alte puncte de vedere, alte unghiuri din care să privești. Asta te va ajuta să-ți conștientizezi adevărata putere.

  Zodia Pești

  Cu Luna în zona resurselor altora, astăzi e posibil să te temi că ai putea să pierzi ceva: un bun material, o sumă de bani sau un prieten. Este o zi plină de emoții și gânduri contradictorii, așa că recomandarea mea este să eviți dramatizarea sau exagerarea oricărei experiențe. Iar dacă cineva iese din viața ta, probabil că așa e cel mai bine pentru tine.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei: miercuri 24 ianuarie 2018. Nervii par să explodeze și criza pare inevitabilă

  acum 19 ore

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de miercuri 24 ianuarie 2018.

  Zodiacul chinezesc 2018. Iată în ce lună îți va merge cel mai bine în iubire, în funcție de zodie

  acum 20 ore

  Zodiacul chinezesc 2018 spune că nativii își vor cunoaște jumătatea sau se vor putea căsători în următoarele luni:

  Cifrele benefice din horoscopul lunii februarie 2018. Astea sunt zilele norocoase în februarie pentru fiecare zodie!

  acum 1 zile

  Fiecare zodie are cifra sa norocoasa. Iata care sunt zilele tale norocoase din luna februarie 2018 in functie de zodie.

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Sfat pentru unii nativi: nu cedați în fața minciunilor!

  acum 1 zile

  Iată cum arata horoscopul zilei pentru 23 ianuarie 2018.

  Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

  acum 2 zile

  Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »