Mesajul Cărţilor Oracol pentru 20-26 Martie: Gemeni: Către Necunoscut - e timpul să ieşi din relaţia toxică

Publicat pe 20.03.2017 la 14:13 Actualizat pe 20.03.2017 la 14:27

Previziuni pentru fiecare zodie in parte!

Mesajele și ghidarea pentru această săptămâna vin prin intermediul Cărților Oracol.

OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare săptămânala cu cărți oracol, câte o carte pentru fiecare zodie. Oferă ghidare și sprijin pentru toți cei care vin în contact cu această informație.

Berbec - Încurajare

Precum mamă își sprijină puiul să facă primii păși în viață, așa și Universul te încurajează să pășești în visul vieții tale. Lucruri minunate sunt gata pentru a fi explorate, iar ție ți se da un ghiont discret în direcția potrivită. Renunță la a mai petrece mult timp în interior (acasă, la birou) și ieși cât mai des în natură, căci efectul vindecător al acesteia îți va reînsufleți energia și perspectivele. Gândește-te la aceste momente petrecute în aer liber că la o investiție ce-ți va aduce în final un profit uriaș. Dacă îți dorești sau alegi să pleci în vacanță, acum e momentul potrivit.

Taur- Simte vibraţia spaţiului în care trăieşti

Ești preocupat de un conflict care nu-ți da pace? Răspunsul este să te relaxezi și să slăbești din strânsoare nevoia ta de a controla acesta situație. Odată ce vei găsi adevărul fundamental ascuns în întrebarea ta, și îi vei spune pe nume, vei descoperi și răspunsul pe care l-ai tot căutat. Cea mai mare putere a ta este autenticitatea și acum este momentul să-ți faci cunoscute adevăratele tale sentimente și credințe. Asumarea a ceea ce ești, în față ta și a celorlalți, face că relațiile tale să devină mai profunde, căci vei ști că ești iubit pentru ceea ce ești în realitate. Cu cât ești mai autentic, cu atât mai mare este energia și succesul.

Gemeni: Către Necunoscut

Viață este o aventură și de multe ori noi oportunități apăr, exact când te aștepți mai puțin. Acum este unul din acele momente și ți se “cere” să ai încredere că această nouă etapă îți va aduce lucruri miraculoase. Doar fii atent pe măsură ce descoperi comori valoroase ascunse în necunoscut. E timpul să te urnești, fie să ieși dintr-o relație toxică, fie să te îndrepți spre ceva care corespunde dorinței tale. Toate condițiile sunt îndeplinite, iar Universul este gata să sprijine mutarea ta. Renunță la scuze și fă-o. Scopul tău în viață este susținut de bucurie și pasiune.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Mesajul Cărţilor Oracol pentru 20-26 Martie: Gemeni: Către Necunoscut - e timpul să ieşi din relaţia toxică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x