Venus retrogradă în Peşti şi Berbec! Ce se întâmplă cu zodiile în perioada 4 Martie - 15 Aprilie

Publicat pe 05.03.2017 la 18:35 Actualizat pe 05.03.2017 la 18:41

Venus este supranumita "zeita iubirii"!

Venus, stapana Taurului (natura terestra) si a Balantei (natura de aer), se va afla în miscare aparent retrograda din 4 martie pana pe 15 aprilie, in Berbec + Pesti.

Venus este supranumita "zeita iubirii" iar placerile, confortul, luxul si banii intra tot in aria de manifestare a acestui astru.

Venus, in manifestarea ei pamanteana, ca guvernator al Taurului, este si poarta catre darurile noastre interioare, respect si iubire de sine, prosperitate si tot ce inseamna bunastare.

Venus in Berbec reaminteste ca, in definitiv, in orice relatie, treaba ta e cu tine si cu ceea ce poti TU crea acolo. Tu esti un spatiu pentru relatia ta, in care aceasta poate creste, se poate dezvolta, se poate rafina tot mai mult prin iubire, compasiune si imputernicire a partenerului si a cuplului, prin ce emiti in acest spatiu. Iar pentru asta, e necesar sa-ti explorezi potentialul, dar si tiparele pe care le porti cu tine in relatii.

Aceasta perioada de retrogradare poate fi un test dat relatiilor, o ocazie de a proba autenticitatea. Devine foarte important pentru noi acum, sa constientizam adevarul despre ceea ce simtim, sa recunoastem unde anume nu suntem autentici, sau unde nu am fost sinceri fata de noi sau fata de partener. Este ca si cand ne-am intreba: "in ce mod ma ajuta relatia actuala, sa evoluez, sa ma exprim" sau " sunt eu liber exprimat in aceasta relatie, ma simt in largul meu, este ceea ce doresc cu adevarat, sau ma complac in anumite compromisuri care imi iau din putere?"

Venus in Berbec nu le avantajeaza deloc pe femei, care tind sa fie mai masculine si mai autoritare. Isi reprima feminitatea sau pur si simplu le este foarte greu sa manifeste aceasta latura.

Din 3 aprilie, Venus se intoarce in Pesti, oferindu-ne ocazia sa vindecam, reparam, eliberam ceva. Venus in Pesti ne ofera ragazul compasiunii si smereniei, cu care putem obloji niste rani care pareau a fi de nevindecat. Venus in Pesti il aduce din nou pe Dumnezeu in ecuatia iubirii. Ne reaminteste ca fara Dumnezeu nu e nimic, dar mai ales iubirea, apropierea a doi oameni, impartasirea in armonie. De asemenea, Venus retrograda in Pesti ne poate aminti ca abundenta este disponibila pentru aceia care au credinta si se preocupa de un plan mai mare, nu de detalii si lucruri marunte si fara rost.

Se poate relua o etapa, un proces, o constientizare care a inceput in 2009, perioada martie-aprilie. Ceva am inteles atunci, ceva am inceput, am invatat sau am experimentat... Acel ceva va fi reluat acum, va fi aprofundat si transformat. Poate fi o etapa a unei relatii, o anumita atitudine pe care am adoptat-o atunci in relatii si fata de bani si valori. Ceva ce atunci am inteles, acum este continuat, poate desavarsit.

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Venus retrogradă în Peşti şi Berbec! Ce se întâmplă cu zodiile în perioada 4 Martie - 15 Aprilie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x